Αποτελέσματα live αναζήτησης

Διαδικτυακό σεμινάριο της Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. για τους εργαζόμενους στις ΔΟΥ με θέμα τους προληπτικούς ελέγχους

Διαδικτυακό σεμινάριο της Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. για τους εργαζόμενους στις ΔΟΥ με θέμα τους προληπτικούς ελέγχους
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης



ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 14.06.2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:30.

Το Περιοδικό “Φορολογική Επιθεώρηση” της ΠΟΕ-ΔΟY, διοργανώνει ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14.06.2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:30, με συνδρομή και εισηγητές της ΑΑΔΕ και ΘΕΜΑΤΑ:

- Χρόνος - τρόπος έκδοσης στοιχείων για διακίνηση αγαθών - εξαιρέσεις.
- Έλεγχος περιεχομένου δεδομένων Φ.Η.Μ.
- Επιβολή του μέτρου αναστολής λειτουργίας επαγγελματικών εγκαταστάσεων και επιβολή της ειδικής χρηματικής κύρωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13Α του ν. 2523/1997.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ του Σεμιναρίου θα είναι τα στελέχη της ΑΑΔΕ: κ. Παπανικολάου Γεώργιος, κα Κομπολίτου Αικατερίνη, κα Νικολαράκου Κορίνα και κ. Τρυποσκούφης Θεόδωρος.

Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, θα κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα διεξαγωγής του σεμιναρίου https://www.livemedia.gr/forologiki2 για παραλαβή κωδικών.

Ερωτήσεις επί της θεματολογίας του Σεμιναρίου, μπορούν να αποστέλλονται στο e-mail: [email protected] μέχρι και την Τετάρτη 14.6.17 και ώρα 11 π.μ. Οι ερωτήσεις θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου απ’ τους συναδέλφους εισηγητές.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης