Αποτελέσματα live αναζήτησης

Google για κινητά

2 Μάιου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Το ANDROID είναι η πλατφόρμα της Google για κινητά τηλέφωνα. Παρουσιάστηκε με μεγάλες φανφάρες αλλά κινητά...τηλέφωνα που να την χρησιμοποιούν δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα. Αυτό δεν εμποδίζει αρκετούς προγραμματιστές να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που δίνει η Google για έπαθλα από 25 έως 275 χιλιάδες δολάρια σε όσους φτιάξουν νέες εφαρμογές που επαναπροσδιορίζουν τη χρήση του κινητού τηλεφώνου.
Google για κινητά

     
Το ANDROID είναι η πλατφόρμα της Google για κινητά τηλέφωνα. Παρουσιάστηκε με μεγάλες φανφάρες αλλά κινητά...τηλέφωνα που να την χρησιμοποιούν δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα. Αυτό δεν εμποδίζει αρκετούς προγραμματιστές να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που δίνει η Google για έπαθλα από 25 έως 275 χιλιάδες δολάρια σε όσους φτιάξουν νέες εφαρμογές που επαναπροσδιορίζουν τη χρήση του κινητού τηλεφώνου.

Όχι μόνο για παιχνίδια και χρήση internet στο κινητό αλλά για κάτι νέο που θα ωφελήσει την ανθρωπότητα «Humanitarian benefits» όπως το ονομάζει. Ετσι μια ομάδα νέων φοιτητών παρουσίασε την πρώτη εφαρμογή για ANDROID που τρέχει βέβαια στον εξομοιωτή του κινητού (σε ένα macintosh…). Το “enkin” (έτσι το ονομάζουν) αποτελεί νέα εφαρμογή πλοήγησης που αλλάζει τα δεδομένα και χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Google Earth για την απεικόνιση του χάρτη ενώ αυτός γυρίζει τρισδιάστατα ανάλογα με τη κλίση και τη θέση (GPS) της συσκευής!


Πηγή e-portal
 Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης