Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κινητοποιήσεις αύριο λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς

30 Απρίλιου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και απεργίες σε όλους τους εργασιακούς κλάδους λόγω του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς.
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και απεργίες σε όλους τους εργασιακούς κλάδους λόγω του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν αύριο συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως στις 11 το πρωί, την οποία θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Οικονομίας, στέλνοντας μήνυμα προς την κυβέρνηση για τις ιδιωτικοποιήσεις, το ασφαλιστικό αλλά και τους χαμηλούς μισθούς.

Μισή ώρα νωρίτερα, το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει τη δική του πορεία στην Πλατεία Συντάγματος, καλώντας τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Ανάλογες κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας.

Μετ εμποδίων η κίνηση με τα μέσα μεταφοράς.

Χωρίς μπλε λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ θα παραμείνει αύριο η Αθήνα, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα συμμετάσχουν στην απεργία της ΓΣΕΕ.
Οι υπάλληλοι του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 5 μέχρι τις 9 το πρωί.

Τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια, ωστόσο όπως διευκρίνισαν οι λιμενεργάτες θα επιτρέπονται τα πλοία που επιστρέφουν από τα νησιά, να προσεγγίζουν τα λιμάνια του λεκανοπεδίου.

 Τα τρένα θα εξυπηρετούν μόνο κοινωνικές ανάγκες και πιο συγκεκριμένα, το δρομολόγια που θα λάβουν χώρα είναι :

Ε 500, Ε 501 στην γραμμή Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Αθηνών
604, 613 στη γραμμή Θεσσαλονίκης-Δικαίων-Θεσσαλονίκης
741/765,766/746 στη γραμμή Θεσσαλονίκης-Φλώρινας/Κοζάνης-Θεσσαλονίκης 4324/302 και 305/4357 στη γραμμή Πειραιά-Κιάτου-Πάτρας-Καλαμάτας-Κιάτου-Πειραιά.

Μία πτήση ανά προορισμό θα πραγματοποιεί η Ολυμπιακή Αεροπορία, τόσο για το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό. Για πληροφορίες οι επιβάτες των Ολυμπιακών Αερογραμμών μπορούν να απευθύνονται στο κέντρο κρατήσεων της εταιρείας στα τηλέφωνα 210 9666666 και (με αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα) 801 11 44444.

Πηγή Κέρδος


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης