Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΠΟΦΕΕ- ΑΙΤΗΜΑ : 1ον Παράταση της προθεσμίας για την ηλεκτρονική υποβολή του Ε9 του Ο.Ε. 2008

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • ΑΙΤΗΜΑ : 1ον Παράταση της προθεσμίας για την ηλεκτρονική υποβολή του Ε9 του Ο.Ε. 2008 2ον Παράταση της υποβολής περιοδικών δηλώσεων Φ.Π.Α. Β΄και Γ΄κατηγορίας Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,
Προς το
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Υφυπουργό κο ΑΝΤΩΝΙΟ ΜΠΕΖΑ
Κοινοποίηση:
- Γενικό Διευθυντή Φορολογίας
- Διεύθυνση – Δ12 – Φορολογίας Εισοδήματος
- Διεύθυνση- Δ14- Φ.Π.Α.
- Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Αρ. Πρωτοκόλλου Εξερχόμενου: 024 /18-04-2008

ΑΙΤΗΜΑ : 1ον Παράταση της προθεσμίας για την ηλεκτρονική υποβολή του Ε9 του Ο.Ε. 2008
2ον Παράταση της υποβολής περιοδικών δηλώσεων Φ.Π.Α. Β΄και Γ΄κατηγορίας
Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,

Σας μεταφέρουμε τα πιεστικά αιτήματα των Μελών μας για παράταση των προθεσμιών που ισχύουν για την παράδοση των δηλώσεων Ε9 από τα Λογιστικά Γραφεία.

Ο λόγος είναι καθημερινά, με την προσέλευση των φορολογούμενων για την δήλωση Φ.Ε. Ο.Ε.2008 γινόμαστε παραλήπτες συμβολαίων μεταβίβασης ακινήτων, καθώς πολύ μεγάλη μερίδα φορολογουμένων γνωρίζουν ότι Ε1 και Ε9 συνυποβάλλονται κάθε χρόνο εδώ και χρόνια.

Έτσι πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε να ορισθεί ως καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή του Ε9 η αντίστοιχη, εκάστοτε, προθεσμία για την κατάθεση του Ε1 για τα φυσικά πρόσωπα ή το αργότερο μέχρι 31/05/2007.

Επιπλέον η λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση των περιοδικών δηλώσεων Φ.Π.Α. συμπίπτει με το Μεγάλο Σάββατο ενώ η αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα είναι η 29η Απριλίου.
Αν και αναγνωρίζουμε ότι τίθεται θέμα εσόδων εντούτοις πρέπει να εξετάσετε θετικά το αίτημά μας για ολιγοήμερη παράταση ώστε και ο Κλάδος μας να περάσει τις εορτές του ¶γιου Πάσχα με την οικογένειά του και όχι μέσα στο γραφείο του, ενώ αμέσως μετά είναι 1η Μαίου.
Θεωρούμε εύλογη μια παράταση έως και την Δευτέρα 05/05/2008 για τις περιοδικές Φ.Π.Α. που λήγουν 26/4/2008.

Αυτή την περίοδο αιχμής αναμένουμε την στήριξή σας στο έργο μας με κοινό στόχο την αποφυγή σφαλμάτων και την διευκόλυνση των Υπηρεσιών σας στο έργο τους.
Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Πανίδης Αβραάμ Πατέλης Γ. Νικόλαος


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης