Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ανακοίνωση Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για συμμετοχή σε ημερίδα παρουσίασης του Νέου Taxinet.

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. συμμετείχε στην σημερινή εκδήλωση που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών εκπροσωπούμενη από τον Α΄ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κο Βασίλειο Καμπάνη και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε. Αττικής κο Νικόλαο Αυλωνίτη.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Ιουλιανού 42 – 46 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ.104 34
Τηλ.: 210-8253445 – FAX: 210-8253446
E – mail: [email protected] Ιστοσελίδα: www.pofee.gr
ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94
Πέμπτη, 17 Απριλίου 2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. συμμετείχε στην σημερινή εκδήλωση που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών εκπροσωπούμενη από τον Α΄ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κο Βασίλειο Καμπάνη και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε. Αττικής κο Νικόλαο Αυλωνίτη.

Το σημαντικότερο γεγονός ήταν η παρουσίαση της εγγραφής και μελλοντικής πιστοποίησης των Λογιστών – Φοροτεχνικών στο TAXISnet και έγινε ανταλλαγή απόψεων για την μαζική υποβολή των πάσης φύσεως δηλώσεων των πελατών μας, στην διάρκεια της οποίας, οι εκπρόσωποί μας επεσήμαναν τα προβλήματα που δημιουργούνται, στην πράξη, κατά την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων, επαναλαμβάνοντας μια σειρά συναφή αιτήματα.

Κρίνουμε αναγκαίο να αναφέρουμε την ηθική ικανοποίηση που αισθανόμαστε βλέποντας να υλοποιείται – μάλλον μέσα στο 2008 - μια «σταθερή» πρόταση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για την πιστοποίηση όλων των Συναδέλφων, που ασκούν νόμιμα το επάγγελμά μας, στο TAXISnet, ένα αίτημα δίκαιο και εύλογο που τώρα ωρίμασε καθώς «επεξεργαζόταν» από τις αρμόδιες υπηρεσίες εδώ και 8 χρόνια.

Επίσης έγινε παρουσίαση και συζήτηση για τις μελλοντικές υπηρεσίες και δυνατότητες του νέου TAXISnet, το οποίο θα λειτουργήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η σταθερή άποψή μας είναι ότι θεωρούμε θετική και εποικοδομητική οποιαδήποτε ενέργεια γίνεται προς το στάδιο της πλήρους ολοκλήρωσης της «e-DOY» (ο τίτλος που χρησιμοποιεί η Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) που θα έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση της γραφειοκρατίας αλλά και της παραοικονομίας.


Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Πανίδης Αβραάμ Πατέλης Γ. Νικόλαος


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης