Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ένα μήνα λειτουργίας συμπλήρωσε η εφαρμογή «infogov»

Ένα μήνα λειτουργίας συμπλήρωσε η εφαρμογή «infogov»
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 4 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εφαρμογή «infogov» συμπλήρωσε έναν μήνα λειτουργίας


Με ιδιαίτερη επιτυχία συμπληρώθηκε ο πρώτος μήνας λειτουργίας της εφαρμογής «infogov», μέσω της οποίας οι πολίτες ενημερώνονται για τις πρωτοβουλίες και δράσεις της Κυβέρνησης.

Περισσότεροι από 10.000 χρήστες έχουν ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή «infogov» σε smartphones και tablets τον πρώτο μήνα λειτουργίας της, διάστημα κατά το οποίο έχουν αναρτηθεί περισσότερες από τριακόσιες κυβερνητικές δράσεις.

Η εφαρμογή περιέχει τις ακόλουθες κατηγορίες:
- Κοινωνική Αλληλεγγύη και Πρόνοια
- Παιδεία
- Υγεία
- Ανάπτυξη και Οικονομία
- Εργασία και Κοινωνική Ασφάλιση
- Περιβάλλον και Ενέργεια
- Αγροτική Ανάπτυξη
- Πολιτισμός και Αθλητισμός
- Δημόσια Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση
- Άλλα Θέματα
 
Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν σε ποια/ες από τις παραπάνω κατηγορίες θεμάτων θέλουν να ενημερώνονται μέσω αυτόματων ειδοποιήσεων, ενεργοποιώντας την αντίστοιχη επιλογή «notification» για την κάθε κατηγορία.

Οι δράσεις του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης καταγράφονται στην κατηγορία «Δημόσια Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση». Μεταξύ αυτών η προκήρυξη πλήρωσης οριζόντιων θέσεων Γενικών Διευθυντών Υπουργείων, διαδικασία που αξιοποιεί το στελεχιακό δυναμικό του δημοσίου τομέα με αντικειμενικά κριτήρια, καθώς για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα διενεργηθούν κρίσεις προϊσταμένων στο Δημόσιο.

Επιπλέον, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να ενημερωθούν για την πρώτη προκήρυξη του ΑΣΕΠ με το νέο σύστημα προσλήψεων ειδικών κατηγοριών του ν. 4440/2016 που προβλέπει ποσοστό 15% για άτομα με αναπηρία, αλλά και για τη διεξαγωγή της «δομημένης συνέντευξης», που κατοχυρώνει την αξιοκρατική και διαφανή επιλογή των στελεχών του δημόσιου τομέα που θα κληθούν να αναλάβουν θέσεις προϊσταμένων.

Η εφαρμογή «infogov» είναι διαθέσιμη στα λειτουργικά συστήματα «android» και «ios» και μπορείτε να την κατεβάσετε σε smartphones και σε tablets από το «Play Store» ή το «App Store».Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης