Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σε νέα 24ωρη απεργία στην Τράπεζα της Ελλάδος τη Δευτέρα η ΟΤΟΕ

7 Απρίλιου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Νέα 24ωρη απεργία στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) έχει κηρύξει για τη Δευτέρα η ΟΤΟΕ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για το Ασφαλιστικό.
Σε νέα 24ωρη απεργία στην Τράπεζα της Ελλάδος τη Δευτέρα η ΟΤΟΕ
 
Νέα 24ωρη απεργία στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) έχει κηρύξει για τη Δευτέρα η ΟΤΟΕ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για το Ασφαλιστικό.

Προηγήθηκε την Παρασκευή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών συζήτηση της αγωγής που έχει υποβάλλει η διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων της τράπεζας και της ΟΤΟΕ.

Το Δικαστήριο ζήτησε από τις δύο πλευρές να υποβάλλουν τη Δευτέρα τις προτάσεις τους. Αν και η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί αμέσως μετά, η ΟΤΟΕ προκήρυξε την Παρασκευή νέα 24ωρη απεργία στην ΤτΕ για τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΟΤΟΕ, κατά τη συζήτηση της αγωγής στο δικαστήριο από συνδικαλιστικής πλευράς «τέθηκαν αναλυτικά τα επιχειρήματα που αφορούν στην υποχρέωση της κυβέρνησης να εφαρμοστεί στην Τράπεζα της Ελλάδος ό,τι ισχύει για το ασφαλιστικό και στις άλλες ευρωπαϊκές κεντρικές τράπεζες».

Πηγή In.gr

 Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης