Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέες υπηρεσίες φωνητικής αναζήτησης ανακοίνωσε η Yahoo

3 Απρίλιου 2008
  • Η Yahoo αποκάλυψε τη νέα έκδοση της διάσημης μηχανής αναζήτησης για κινητά τηλέφωνα, την OneSearch 2.0, με δυνατότητες φωνητικής αναζήτησης...
Νέες υπηρεσίες φωνητικής αναζήτησης ανακοίνωσε η Yahoo

Η Yahoo αποκάλυψε τη νέα έκδοση της διάσημης μηχανής αναζήτησης για κινητά τηλέφωνα, την OneSearch 2.0, με δυνατότητες φωνητικής αναζήτησης.

Η επίσημη πρώτη παρουσίαση έγινε στα πλαίσια έκθεσης ασύρματων επικοινωνιών στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ. Όπως ανέφεραν εκπρόσωποι της εταιρείας, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να αλλάζει από φωνητική αναζήτηση σε αναζήτηση με το πληκτρολόγιο του κινητού όποτε το επιθυμεί.

Η νέα έκδοση διατίθεται ήδη για κάποια BlackBerry στις ΗΠΑ, ενώ σύντομα αναμένεται η διάθεση της για πολλά μοντέλα κινητών σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Ταυτόχρονα, η Yahoo προτίθεται να διαθέσει τον ανοιχτό κώδικα της OneSearch σε εκδότες, προκειμένου να εντάξουν περιεχόμενο σε αυτή, συμπεριλαμβάνομένων γρήγορης «έξυπνης» πληκτρολόγησης.

Ωστόσο, πατά τις νέες επιχειρηματικές κινήσεις της εταιρείας και τις φιλόδοξες διακηρύξεις των υπευθύνων, η μετοχή της Yahoo σημείωσε νέα πτώση κατά 70 σεντς και έκλεισε στα 27,80 δολάρια.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες Associated PressΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης