Αποτελέσματα live αναζήτησης

Καταργούνται τα όρια του άρθρου 38 Ν. 2873/200 περί ορίων υπογραφής λογιστικών φοροτεχνικών εργασιών

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Την ερχόμενη Τρίτη η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ παρουσιάζει το πλήρες κείμενο της Απόφασης του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών με το οποίο Καταργούνται τα όρια του άρθρου 38 Ν. 2873/200 περί ορίων υπογραφής λογιστικών φοροτεχνικών εργασιών .
Την  ερχόμενη Τρίτη η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ παρουσιάζει το πλήρες κείμενο της Απόφασης του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών  με το οποίο  Καταργούνται τα  όρια του άρθρου 38 Ν. 2873/200  περί ορίων υπογραφής λογιστικών φοροτεχνικών εργασιών .

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ευχαριστεί τις παρατάξεις στο ΟΕΕ που έπαιξαν και παίζουν σημαντικό ρόλο στην κατοχύρωση του Οικονομολογικού επαγγέλματος.

Ευχαριστεί την ΔΗΚΙΟ που κατόπιν ενεργειών  της εκδόθηκε αυτή η απόφαση προς όφελος του συνόλου των συναδέλφων και της οικονομίας.

Μπράβο σας συνάδελφοι και σας ευχαριστούμε για την συνεπεία που επιδείξατε στις διακηρύξεις σας και στις δεσμεύσεις σας.

Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους συναδέλφους της ΠΑΣΚΟ που ενώ επί των ημερών που κυβερνούσε το κόμμα που εκπροσωπούν  ψηφίσθηκε το άρθρο 38 του Ν.2873/200. Κατανόησαν το λάθος τους και όλο αυτό το διάστημα με επιμονή διεκδικήσαν την απόφαση που θα σας παρουσιάσουμε την ερχόμενη Τρίτη.

Γνωρίζουμε ότι αναγκαστήκατε να έλθετε σε ρήξη με τους συντρόφους σας που εργάζονται στις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών , αλλά  αυτό αποδεικνύει το θάρρος σας και την αφοσίωση σας στο ΟΕΕ.

Μπράβο και στην Συνεργασία που αποκολλήθηκε από μερίδα συναδέλφων που προασκείτε σε εκλεκτικές εταιρείες και συνέβαλλε για το  καλό του συνόλου των συναδέλφων.

 Μπράβο και στην Πανεπιστημονική που ξέχασε για λίγο ότι πρέπει να έχουν δικαίωμα υπογραφής όλοι ανεξάρτητα επιπέδου σπουδών και έδωσε ευκαιρία και πέρασε η απόφαση που θέλει να υπογράφονται οι Οικονομολογικές εργασίες από τους κατέχοντας άδεια Λ/Φ από το ΟΕΕ.

Μπράβο σε όλους που συνέβαλαν στην έκδοση της απόφασης αυτής και ιδιαιτέρα στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας & και Οικονομικών.

Εκ  του εκπροσώπου της  Ανεξάρτητης Κίνησης.


Υ.Γ. Την πρωταπριλιά ελπίζουμε να μην χάνουν  το χιούμορ τους οι πολιτικά υπεύθυνοι.

Οσο για την απόφαση.....

http://www.akioe.gr/default.asp?node=page&id=2570
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης