Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αυξήσεις αντικειμενικών στα ακίνητα από Μάιο

  • ΣΕ ΔΥΟ «δόσεις» θα γίνουν φέτος, εκτός απροόπτου, οι αυξήσεις των αντικειμενικών αξίων των ακινήτων, που θα είναι μάλιστα δύο «ταχυτήτων»...
Αυξήσεις αντικειμενικών στα ακίνητα από Μάιο


ΣΕ ΔΥΟ «δόσεις» θα γίνουν φέτος, εκτός απροόπτου, οι αυξήσεις των αντικειμενικών αξίων των ακινήτων, που θα είναι μάλιστα δύο «ταχυτήτων».

Ειδικότερα, τα στελέχη του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών υπό τον υφυπουργό, Α. Μπέζα, σχεδιάζουν όπως προηγηθούν φέτος το Μάιο οι αυξήσεις στα εκτός σχεδίου ακίνητα και το φθινόπωρο να ακολουθήσουν αυτές για τα εντός σχεδίου, αν και υπάρχουν σκέψεις όλες οι νέες τιμές να ανακοινωθούν το Μάιο προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω αναστάτωση στην κτηματαγορά.

Το σχέδιο, πάντως, προβλέπει αυξήσεις δύο «ταχυτήτων» στις αντικειμενικές αξίες, καθώς θα είναι χαμηλότερες στις λεγόμενες «ακριβές» περιοχές, αλλά εντυπωσιακά υψηλότερες στις «φθηνές». Ο μέσος όρος των αυξήσεων δεν θα υπερβεί κατά πολύ το 30%.

Πηγή Ναυτεμπορική

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης