Αποτελέσματα live αναζήτησης

Παράταση μέχρι 30/6/2008, για την υποβολή του Ε9 φυσικών προσώπων ζητάει με επιστολή της η Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Την περίοδο αυτή τα λογιστικά γραφεία έχουν τρομερό φόρτο εργασίας και συγκεκριμένα με δηλώσεις φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων, δηλώσεις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εκκαθαριστικές δηλώσεις Φ.Π.Α., οριστικές δηλώσεις φόρου μισθωτών (Ε7), σύνταξη ισολογισμών βιβλίων ΓΆ κατηγορίας κ.λ.π. και επιπρόσθετα με τις συχνές διακοπές ρεύματος λόγω της απεργίας των υπαλλήλων της Δ.Ε.Η., τα γραφεία μας δυσλειτουργούν.
ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 12 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666
www.efeeth.gr, e-mail: [email protected], [email protected]
ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΑΝΤ. ΜΠΕΖΑ

Θεσσαλονίκη 11/3/2008

ΚΟΙΝ׃

1) Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

2) Π.Ο.Φ.Ε.Ε.


Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,


Την περίοδο αυτή τα λογιστικά γραφεία έχουν τρομερό φόρτο εργασίας και συγκεκριμένα με δηλώσεις φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων, δηλώσεις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εκκαθαριστικές δηλώσεις Φ.Π.Α., οριστικές δηλώσεις φόρου μισθωτών (Ε7), σύνταξη ισολογισμών βιβλίων ΓΆ κατηγορίας κ.λ.π. και επιπρόσθετα με τις συχνές διακοπές ρεύματος λόγω της απεργίας των υπαλλήλων της Δ.Ε.Η., τα γραφεία μας δυσλειτουργούν.

Παρακαλούμε λοιπόν για τους παραπάνω λόγους, όπως δώσετε παράταση μέχρι 30/6/2008, για την υποβολή του Ε9 φυσικών προσώπων που η προθεσμία υποβολής του λήγει στις 31/3/2008 διότι δεν είναι δυνατόν να τηρηθεί η παραπάνω προθεσμία για την εμπρόθεσμη υποβολή του.


Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΟΒΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης