Αποτελέσματα live αναζήτησης

Δωρεάν λογισμικό σε φοιτητές

20 Φεβρουάριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα πρωτοβουλία, μέσω της οποίας θα παραχωρήσει σε σπουδαστές και μαθητές λυκείου...ελεύθερη πρόσβαση σε εργαλεία ανάπτυξης και σχεδίασης λογισμικού. Στη δήλωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν από νέες σελίδες στο Web μέχρι και παιχνίδια για το Xbox 360.
Δωρεάν λογισμικό σε φοιτητές

     
Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα πρωτοβουλία, μέσω της οποίας θα παραχωρήσει σε σπουδαστές και μαθητές λυκείου...ελεύθερη πρόσβαση σε εργαλεία ανάπτυξης και σχεδίασης λογισμικού. Στη δήλωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν από νέες σελίδες στο Web μέχρι και παιχνίδια για το Xbox 360.
 
 Προς το παρόν, την προσφορά της Microsoft θα μπορούν να εκμεταλλευτούν φοιτητές στις ΗΠΑ, Δυτική Ευρώπη και Κίνα, αλλά η εταιρεία σκοπεύει να επεκτείνει το πρόγραμμα και σε άλλες χώρες με τελικό στόχο τη διάθεση λογισμικού σε περίπου 1 δισ. μαθητές/φοιτητές. Ο ίδιος ο Gates δήλωσε ότι έχει πάντα στο μυαλό του τις ημέρες που ως νεαρός αυτός προσπαθούσε να αποκτήσει πρόσβαση σε manual υπολογιστών. "Μπορώ να καταλάβω τους φοιτητές και τους μαθητές", συνέχισε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, "κάθε τιμή, ακόμα και η χαμηλότερη, είναι πρόβλημα γι αυτούς".

Πηγή e-portal.gr
 Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης