Αποτελέσματα live αναζήτησης

Καταδίκη της Ελλάδας για Ο.Α.

15 Φεβρουάριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Δυσάρεστη εξέλιξη, που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τις κινήσεις για το θέμα της Ολυμπιακής, χαρακτήρισε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης την απόφαση του Ευρωδικαστηρίου.
Καταδίκη της Ελλάδας για Ο.Α.

Δυσάρεστη εξέλιξη, που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τις κινήσεις για το θέμα της Ολυμπιακής, χαρακτήρισε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης την απόφαση του Ευρωδικαστηρίου.

Σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Χατζηδάκης σημειώνει ότι η απόφαση αυτή αποτελεί έναν ακόμη κρίκο που έρχεται να προστεθεί σε μια αλυσίδα καταδικαστικών αποφάσεων των τελευταίων ετών και δίνει έμμεσα απάντηση σε όσους –είτε σκόπιμα είτε από άγνοια– εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι η Ολυμπιακή δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Στη δήλωσή του ο υπουργός Μεταφορών επαναλαμβάνει τη βούληση της κυβέρνησης για την εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης για το μέλλον της Ολυμπιακής εντός του 2008 και αναλύει τις τρεις βασικές προτεραιότητες, προς την κατεύθυνση αυτή, που είναι:

- Η συνέχιση των διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

- Η ανάπτυξη ειλικρινούς διαλόγου με τους εργαζομένους, με βάση τις ήδη διατυπωθείσες δεσμεύσεις της κυβέρνησης για τους ίδιους.

- Η αναζήτηση ενός νέου εταιρικού σχήματος, το οποίο θα είναι συμβατό με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και θα μπορεί να προσελκύσει αξιόπιστους επενδυτές. Καταλήγοντας ο κ. Χατζηδάκης επισημαίνει ότι θέλουμε να κρατήσουμε το όνομα και το σήμα της Ολυμπιακής, όχι όμως τα προβλήματα και τα χρέη της.

Πηγή Express


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης