Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αύξηση ορίου για ρύθμιση χρεών των εμπορικών επιχειρήσεων και των επαγγελματιών των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

8 Φεβρουάριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Αυξάνεται, με απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, από 100.000 ευρώ σε 150.000 ευρώ το όριο για τη ρύθμιση των χρεών των εμπορικών επιχειρήσεων και των επαγγελματιών των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού. Οι αιτήσεις υπαγωγής στη ρύθμιση, για την οποία δεν απαιτείται η υποβολή μελέτης βιωσιμότητας, πρέπει να υποβληθούν έως την 31η Μαρτίου 2008.
ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - Αύξηση ορίου για ρύθμιση χρεών

    
 Αθήνα, 8-2-2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυξάνεται, με απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, από 100.000 ευρώ σε 150.000 ευρώ το όριο για τη ρύθμιση των χρεών των εμπορικών επιχειρήσεων και των επαγγελματιών των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού. Οι αιτήσεις υπαγωγής στη ρύθμιση, για την οποία δεν απαιτείται η υποβολή μελέτης βιωσιμότητας, πρέπει να υποβληθούν έως την 31η Μαρτίου 2008.

Με την αύξηση του ορίου ικανοποιείται σχετικό αίτημα που είχε υποβληθεί προς τον κ. Αλογοσκούφη, κατά τη συνάντησή του την περασμένη εβδομάδα με αντιπροσωπεία βουλευτών των πυρόπληκτων περιοχών της χώρας. Κατά την ίδια συνάντηση, ο Υπουργός είχε επισημάνει ότι επιταχύνεται και ο ρυθμός υλοποίησης των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση για την ανακούφιση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων των πληγεισών αυτών περιοχών.

    Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης