Επίσημη καταγγελία Ε.Σ.Κ.Ο. για τις εκλογές του Ο.Ε.Ε.

Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

30 Δεκέμβριος 2016
Taxheaven.grΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΣΚΟ                                                                      
                                                                                                                     
30/12/2016

Οι Κομματικοί μηχανισμοί έδρασαν και πάλι στο ΟΕΕ, συνεδρίασε η εφορευτική επιτροπή μετά από ένσταση που υποβλήθηκε από την παράταξη του ΠΑΣΟΚ, η οποία ανέτρεψε το αρχικό αποτέλεσμα με μία έδρα υπέρ της παράταξης του ΠΑΣΟΚ και της ΑΚΙΟΕ και έκλεψε μια έδρα από εμάς τους μικρούς της ΕΣΚΟ χωρίς τα μέσα και τις προσβάσεις, και από την Διαδικτυακή.

Όχι Κύριοι των Κομμάτων. Ως εδώ. Φτάνει πια η κοροϊδία δεν κοιμόμαστε ύπνο βαθύ, θα μας βρείτε μπροστά σας, δεν θα σηκώσουμε τα χέρια από αυτό που κερδίσαμε στις εκλογές της 11/12/2016. Μας ανήκει και θα το διεκδικήσουμε... θα μας βρείτε μπροστά σας και πιστεύω η Ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία αναγκαζόμαστε να στραφούμε ως μοναδική επιλογή απονομής δικαιοσύνης και δίκαιου καταλογισμού ψήφων και εδρών,  να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Συνάδελφοι ξυπνήστε από τον ύπνο σας και ελάτε μαζί μας να παλέψουμε για το δίκιο μας, αφήνοντας τις λογομαχίες και τα πληκτρολόγια. Δεν είμαι αυτός που θα αλλάξει και θα καταστρέψει τους μηχανισμούς αλλά είμαι αυτός που μαζί σας θα κάνει  την προσπάθεια που από εμάς περιμένει το σύνολο των συνάδελφων.

Για την ΕΣΚΟ

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Ίσαρης

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Κ.Ο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 
ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ     

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΖΙΡΙΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ AΘΑΝΑΣIOΣ