Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέο «δώρο» σε εμπόρους και πρατήρια καυσίμων

6 Φεβρουάριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Με άλλο ένα «δώρο» προς τους εμπόρους και πρατηριούχους καυσίμων η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών επιχειρεί να κάμψει τις αντιδράσεις και να εφαρμόσει το νέο σύστημα πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης από τις 15 Φεβρουαρίου.
Νέο «δώρο» σε εμπόρους και πρατήρια καυσίμων

Με άλλο ένα «δώρο» προς τους εμπόρους και πρατηριούχους καυσίμων η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών επιχειρεί να κάμψει τις αντιδράσεις και να εφαρμόσει το νέο σύστημα πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης από τις 15 Φεβρουαρίου.

Μετά την ένταξη των βενζινοπωλών στην Α κατηγορία βιβλίων του ΚΒΣ για την εμπορία πετρελαίου, χθες ο υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας με απόφασή του, προχώρησε στη μείωση μέχρι και 72,7% των μοναδικών συντελεστών καθαρού κέρδους με βάση τους οποίους υπολογίζονται εξωλογιστικά τα καθαρά κέρδη των πρατηριούχων που αφορούν τις πωλήσεις πετρελαίου θέρμανσης. Η μείωση των μοναδικών συντελεστών καθαρού κέρδους, οδηγεί σε σημαντική μείωση των φορολογητέων κερδών και συνεπώς του τελικού φόρου για τις επιχειρήσεις εμπορίας πετρελαίου θέρμανσης.

Σχετική Απόφαση
ΠΟΛ 1027 / 04.02.2008  Καθορισμός μοναδικών συντελεστών καθαρού κέρδους επιχειρήσεων εμπορίας πετρελαίου θέρμανσης (και κίνησης).


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης