Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Ενωτική Παρέμβαση Διαδικτυακής Ομάδας Λογιστών Οικονομολόγων» - ΕΠΔΟΛΟ

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Ενωτική Παρέμβαση Διαδικτυακής Ομάδας Λογιστών Οικονομολόγων» - ΕΠΔΟΛΟ
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ” ΕΠΔΟΛΟ

Αγαπητοί συνάδελφοι λογιστές,

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Οικονομικού Επιμελητηρίου ανακοινώθηκαν επίσημα και ο συνδυασμός μας που για πρώτη φορά συμμετείχε, εκλέγει τέσσερις αντιπροσώπους για την συνέλευση των διακοσίων και ένα μέλος στο επταμελές διοικητικό συμβούλιο του παραρτήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης.

Θεωρούμε ότι η συλλογική προσπάθεια τόσο των υποψηφίων όσο και όλων όσων υποστήριξαν και προώθησαν τις θέσεις του συνδυασμού, έφερε καρπούς. Ο ξεκάθαρος λόγος μας, η ανάδειξη των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους λογιστές, και η πρόθεση μας για αλλαγές στο status quo του οικονομικού επιμελητηρίου, είναι το τρίπτυχο που μας έδωσε υψηλότερη θέση ακόμα και από παρατάξεις και συνδυασμούς με κομματικές στηρίξεις και μηχανισμούς.

Πολύς λόγος γίνεται και για την πολυδιάσπαση του κλάδου και την συμμετοχή πολλών συνδυασμών στις εκλογές από την μεριά των λογιστών, κόντρα στις μεγάλες παρατάξεις που έχουν το πάνω χέρι στην διοίκηση του ΟΕΕ από ιδρύσεως. Η συμμετοχή μας με ξεχωριστό συνδυασμό δεν είχε και δεν έχει βλέψεις σε προσωπικά οφέλη και επαγγελματικές αναδείξεις μέσα από τις διαδικασίες του Ο.Ε.Ε. Εμείς δεν είμαστε δίγλωσσοι, ότι λέγαμε από το 2013 με την συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις που οργάνωσε και πραγματοποίησε η “Διαδικτυακή Ομάδα” , τα ίδια λέμε και σήμερα. Είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός από το σύνολο των δεκατριών που συμμετείχαν στις εκλογές του Ο.Ε.Ε. που πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλοι όσοι ασκούν νόμιμα το επάγγελμα του λογιστή πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα , χωρίς να είναι απλοί χρηματοδότες, σε ένα φορέα χωρίς αποκλεισμούς και επιλεκτικές αποδοχές. Είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός που όλοι οι υποψήφιοι είναι επαγγελματίες λογιστές που βιώνουν ακριβώς ότι βιώνει ο κλάδος των λογιστών σε καθημερινή βάση. Δεν είμαστε συντεχνία, ούτε προωθούμε μόνο συντεχνιακά ζητήματα. Αγωνιούμε για το μέλλον της κοινωνίας και μαχόμαστε για ένα καλύτερο αύριο για όλους. Θα εκπροσωπήσουμε όμως το σύνολο των λογιστών, που δυστυχώς δεν είχαν απολύτως καμία εκπροσώπηση στο Ο.Ε.Ε. ούτε συμμετείχαν στις επιτροπές εκείνες που ανέλαβαν σοβαρά θέματα όπως εκείνα της πιστοποίησης, του κώδικα δεοντολογίας και των εξετάσεων.

Ο συνδυασμός μας δια μέσου των εκλεγμένων αντιπροσώπων του Μαρίας Τσαγγάρη, Μαρίνας Σαριδάκη, Σωτήρη Τσιλιγιάννη και Ανδρέα Τσιριντουλάκη θα εκφράσει την αγωνία όλων των λογιστών στις συνελεύσεις του Ο.Ε.Ε. και θα εκπροσωπήσει επάξια όλους τους λογιστές χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις. Δηλώνουμε παρών και σήμερα και αύριο, όπως παρών είχαμε δηλώσει και στο παρελθόν σε ότι αφορά στις διεκδικήσεις των λογιστών, οικονομολόγων και μη. Ο απολογισμός και οι εκτιμήσεις μας θα είναι διαρκείς σε όλη την διάρκεια της θητείας μας. Ούτε θα χαθούμε, ούτε θα εξαφανιστούμε όπως κάνουν άλλοι. Θα είμαστε δίπλα σε όλους τους συναδέλφους με τις παρεμβάσεις μας όπου αυτές χρειάζονται. Καλούμε όλους τους αδειούχους λογιστές να σταθούν δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια που θα κάνουμε για το κοινό καλό, την ισονομία και ισοπολιτεία Ο αγώνας δεν τελείωσε, ούτε τώρα ξεκίνησε, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ
ΕΠΔΟΛΟ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης