Ε.Σ.Κ.Ο.: Η επόμενη ημέρα των εκλογών του Ο.Ε.Ε.

Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

15 Δεκέμβριος 2016
Taxheaven.grΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ Ο.Ε.Ε.

15/12/2016

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Οι εκλογές της 11 Δεκεμβρίου 2016, του Ο.Ε.Ε. ολοκληρώθηκαν και το αποτέλεσμα όπως όλοι γνωρίζετε δεν είναι το αναμενόμενο.

Θρίαμβος των κομματικών παρατάξεων και καταποντισμός των ανεξάρτητων.

Η απέλπιδα προσπάθεια να ξυπνήσουμε τους συναδέλφους με την επιστολή μας στις 07/12/2016 δεν βρήκε απήχηση. Μήπως τελικά η ευθύνη για την πολυδιάσπαση του κλάδου είναι μόνο δική μας ;

Βλέποντας ακόμα μια φορά τα αποτελέσματα των εκλογών, πιστεύουμε ακράδαντα ότι ακόμα και τώρα δεν είναι αργά για την πολυπόθητη ενότητα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τους ανθρώπους που μας πίστεψαν, μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Να ευχαριστήσουμε τους δασκάλους μας, Κο. Μανούσο Ντουκάκη και Κο. Ορέστη Σειμένη για την μεγάλη τους προσφορά μέχρι σήμερα σε εμάς και στην παράταξη γενικότερα όπως και όλους τους συνυποψήφιους που ο καθένας από την δική του πλευρά προσέφεραν στην παράταξη.

Οι 3 έδρες που πήρε η παράταξη ευχόμαστε να γίνουν εφαλτήριο για την αναγέννηση της και να δώσουν την βοήθεια που χρειάζεται στους υπόλοιπους ανεξάρτητους συναδέλφους ώστε να καταλάβουμε ότι πρέπει να δράσουμε άμεσα για να πάρουμε το μέλλον του επαγγέλματος στα χέρια μας.

Ο Δημήτρης Ίσαρης, ο Θανάσης Παπαθανασίου και η Άννα Χρυσούλη  που έχουν εκλεγεί θα πάρουν όλο το βάρος των προσπαθειών πάνω τους και με την βοήθεια όλης της παράταξης θα κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του Ο.Ε.Ε , και την επόμενη τριετία να πάρουμε στα χέρια μας το ΔΙΚΟ ΜΑΣ Επιμελητήριο.
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Κ.Ο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 
ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ        

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΖΙΡΙΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ