Ανακοίνωση του Προέδρου του Π.Τ. του Ο.Ε.Ε. Δυτ. Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης ΔΗ.ΚΙ.Ο.-Σ Δυτικής Ελλάδας

Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

13 Δεκέμβριος 2016
Taxheaven.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΗ.ΚΙ.Ο-Σ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Την προηγούμενη Κυριακή οι οικονομολόγοι προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και εξέλεξαν τόσο τη νέα Διοίκηση της επόμενης τριετίας του Περιφερειακού μας τμήματος, όσο και τη Διοίκηση του Πανελλαδικού μας οργάνου.

Οι συνάδελφοι οικονομολόγοι, αξιολογώντας το έργο που επιτελέσαμε την προηγούμενη τριετία, μας εμπιστεύτηκαν και πάλι και με συντριπτική πλειοψηφία, κοντά στο 60%, εξέλεξαν την παράταξη μας την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (ΔΗ.ΚΙ.Ο-Σ) δίνοντάς της ίσως στην Περιφέρεια μας το υψηλότερο ποσοστό που πήρε Πανελλαδικά. Από τις 7 έδρες στην Τοπική Διοίκηση η παράταξη μας καταλαμβάνει τις 4.

Ο ευθύνες μας έναντι των μελών μας είναι μεγάλες και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους. Ως νέα Διοίκηση θα λειτουργήσουμε όπως και στο παρελθόν συλλογικά, θα δοθούν ρόλοι και αρμοδιότητες σε όλες τις παρατάξεις.

Από το προχθεσινό αποτέλεσμα δεν υπάρχουν ηττημένοι. Υπάρχουν μόνο νικητές και αυτοί είναι τα μέλη του επιστημονικού μας φορέα, οι οικονομολόγοι.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους υποψηφίους όλων των παρατάξεων για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν και να ευχαριστήσω όλους τους οικονομολόγους για τη συμμετοχή τους σε αυτή την άψογη εκλογική διαδικασία.
    

Ο Πρόεδρος
Γιώργος Κουτρουμάνης