Αποτελέσματα live αναζήτησης

Από τις 15 Φεβρουαρίου σε ισχύ το νέο καθεστώς διακίνησης πετρελαίου

30 Ιανουάριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Από τις 15 Φεβρουαρίου σε ισχύ το νέο καθεστώς διακίνησης πετρελαίου 29/1/2008 14:39:53 Αποστολή Εκτύπωση Από τις 15 Φεβρουαρίου θα τεθεί σε ισχύ το νέο καθεστώς στη διακίνηση του πετρελαίου θέρμανσης.
Από τις 15 Φεβρουαρίου σε ισχύ το νέο καθεστώς διακίνησης πετρελαίου 29/1/2008 14:39:53  Αποστολή     Εκτύπωση Από τις 15 Φεβρουαρίου θα τεθεί σε ισχύ το νέο καθεστώς στη διακίνηση του πετρελαίου θέρμανσης.

Το νέο καθεστώς θα προβλέπει περιθώριο δέκα ημερών για την καταβολή του φόρου στο Δημόσιο από τις εταιρίες που εκτελωνίζουν το πετρέλαιο θέρμανσης. Υπενθυμίζεται ότι, με το νέο καθεστώς, εξομοιώνεται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης με τον ειδικό φόρο κατανάλωσης του πετρελαίου κίνησης.

Η εξομοίωση αυτή θα ισχύει μέχρι και το επίπεδο της παραλαβής του πετρελαίου από το πρατήριο καυσίμων. Οι καταναλωτές θα εξακολουθούν με το νέο σύστημα να αγοράζουν φτηνότερα το πετρέλαιο θέρμανσης, καταβάλλοντας το μειωμένο ειδικό φόρο κατανάλωσης που προβλέπεται και σήμερα.

Σχετική Απόφαση.

ΠΟΛ 1015/28-01-2008  Καθορισμός του τύπου και του περιεχομένου της δήλωσης απόδοσης εφάπαξ φόρου επί των αποθεμάτων πετρελαίου θέρμανσης και της πράξεως καταλογισμού αυτούΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης