Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών

30 Ιανουάριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Λήγει την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής και Νήσων, για υπαγωγή στο γενικό πρόγραμμα Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών (Ν.Ε.Ε.) έτους 2007 σύμφωνα με απόφαση του Διοικητή του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού Γιώργου Βερναδάκη.
Μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών

Λήγει την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής και Νήσων, για υπαγωγή στο γενικό πρόγραμμα Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών (Ν.Ε.Ε.) έτους 2007 σύμφωνα με απόφαση του Διοικητή του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού Γιώργου Βερναδάκη.

Ο προσδιορισμός της καταληκτικής ημερομηνίας έγινε προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα Ν.Ε.Ε. του έτους 2007 και να ξεκινήσει νέο πρόγραμμα για το έτος 2008. Υπενθυμίζεται ότι το συνολικού προϋπολογισμού 62 εκατομμυρίων ευρώ πρόγραμμα επιχορήγησης συνολικά 6.000 Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών, για τη δημιουργία της δικής τους μικρής επιχείρησης, είχε καταρτισθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Ε.Δ. στις 24 Ιουλίου του 2007.

Το ύψος της επιχορήγησης ανέρχεται στα 10.000 ευρώ για όλες τις κατηγορίες ανέργων και στα 12.000 ευρώ για άνεργες μητέρες ενός τουλάχιστον ανήλικου τέκνου, για ανέργους ηλικίας άνω των 50 ετών, μακροχρόνια ανέργους και πτυχιούχους ΑΕΙ, ΤΕΙ, (μέχρι δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή τους για τις γυναίκες ή τρία για τους άνδρες). Επιπλέον ποσό 3.000 ευρώ λαμβάνουν οι άνεργοι που διακόπτουν την επιδότηση ανεργίας μέχρι τον δεύτερο μήνα της επιδότησής τους, προκειμένου να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Πηγή express



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης