Αποτελέσματα live αναζήτησης

Συμπληρώθηκαν οι διαθέσιμες θέσεις για το σεμινάριο Φορολογικό Πανόραμα 2008

30 Ιανουάριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Θα θέλαμε πολύ να σας ευχαριστήσουμε για τις εκατοντάδες δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο που διοργανώνουν οι λογιστικές – φορολογικές πύλες Tax Advisors και Tax Heaven, με την ευγενική χορηγία της εταιρίας SoftOne Technologies A.E., την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008 από 16:00 έως 22:00, στο ξενοδοχείο Classical ACROPOL (Πειραιώς 1, πλατεία Ομονοίας, Αθήνα).
Συμπληρώθηκαν οι διαθέσιμες θέσεις για το σεμινάριο Φορολογικό Πανόραμα 2008

Θα θέλαμε πολύ να σας ευχαριστήσουμε για τις εκατοντάδες δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο που διοργανώνουν οι λογιστικές – φορολογικές πύλες Tax Advisors και Tax Heaven, με την ευγενική χορηγία της εταιρίας SoftOne Technologies A.E., την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008 από 16:00 έως 22:00, στο ξενοδοχείο Classical ACROPOL (Πειραιώς 1, πλατεία Ομονοίας, Αθήνα).

Επειδή οι θέσεις στο σεμινάριο αρχικά είχαν προγραμματισθεί για 200 άτομα, αλλά οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 350 λίγες ώρες αμέσως μετά την δημοσίευση του Σεμιναρίου, τις αυξήσαμε (δύσκολα) σε 250 και τηρήθηκε αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Για τους συναδέλφους που έστειλαν δήλωση συμμετοχής και δεν υπήρχε η δυνατότητα να συμμετάσχουν θα προσπαθήσουμε στις αρχές Μαρτίου να επαναλάβουμε το σεμινάριο.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης