Αποτελέσματα live αναζήτησης

Επιστολή Π.Ε.Φ.Ε. για τις εκλογές του Ο.Ε.Ε.

Επιστολή Π.Ε.Φ.Ε. για τις εκλογές του Ο.Ε.Ε.
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΚυρίες και Κύριοι συνάδελφοι,

Την Κυριακή παρακολουθήσαμε το ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην Ιταλία. Θαυμάσαμε και χαρήκαμε που ο Ιταλικός λαός ψήφισε ΟΧΙ. Το κατεστημένο της Ιταλίας ζητούσε να ψηφίσουν το ΝΑΙ για να δείξουν ότι τα παλαιά κόμματα συνεχίζουν να κρατούν δέσμιο τον Ιταλικό λαό. Τα κόμματα αυτά είναι τα αντίστοιχα Ελληνικά κόμματα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ..

Όμως ο Ιταλικός λαός τους χάλασε την σούπα τους καταψήφισε κατά κράτος και τους έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι αυτό πιστεύω ότι θα συμβεί και στην Ελλάδα την Κυριακή στις 11/12/2016 με τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος.

Από το 1983 έως σήμερα, δηλαδή επί 33 χρόνια συνεχώς μεταλλάσσουν την Διοίκηση του Ο.Ε.Ε. πότε το ΠΑΣΟΚ και πότε η Ν.Δ. και για μερικά χρόνια υπάρχει κι η ΤΣΟΝΤΑ που λέγεται ΠΟΦΕΕ που έχει γίνει αυτοκόλλητη με την Ν.Δ..

Έχετε δει ποτέ έστω ένα θετικό από αυτούς τους ανθρώπους που σας ανέφερα παραπάνω;

Εκτός από το να κάνουν διαχείριση στα εκατομμύρια που εισπράττει το Ο.Ε.Ε. τίποτα παραπάνω και βεβαίως αυτές τις ημέρες πληροφορούμεθα ότι αναβιώνει το παλιό ΠΑΣΟΚ με τις απατηλές υποσχέσεις που έδινε πάντοτε με απειλές ή σε πλούσια γεύματα με ψαρούκλες και μπουζούκια. Από τη μεριά της Ν.Δ. αυτοί που ηγούνται του ψηφοδελτίου ουδέποτε ψήφισαν Ν.Δ. αλλά ήταν ακραιφνείς υποστηρικτές του Μεϊμαράκη, του ανθρώπου που καταψήφισε όλος ο κόσμος της δεξιάς.

Αυτοί οι άνθρωποι ουδέποτε στήριξαν τους οικονομολόγους και πολύ περισσότερο ήταν παντελώς ανύπαρκτοι. Ακόμα και σήμερα εάν προσπαθήσετε να έλθετε σε επαφή μαζί τους θα βρείτε τα τηλέφωνα τους να μην απαντούν. Η αλήθεια είναι ότι έχουν μυστικά τηλέφωνα στα οποία μιλούν μόνο στους ταμίες του ΠΑΣΟΚ. Με αυτούς τα βρίσκουν ΑΨΟΓΑ.

Οι βοηθητικοί  τους, δηλαδή η ΠΟΦΕΕ, διαμαρτύρονται και αυτοί, επειδή παρόλο που είναι συνέταιροι δεν τους υπολογίζουν.

Εμείς δεν κατεβάζουμε 200 υποψηφίους γιατί αυτοί που θα εκλεγούν θα είναι γύρω στους 15 σύμφωνα με τα προηγούμενα ποσοστά, όπως κι η ΠΟΦΕΕ τους ίδιους έβγαλε, οπότε στα τρία χρόνια, περίπου, όλοι τους θα έχουν περάσει από την Διοίκηση του Ο.Ε.Ε. γιατί εμείς δεν έχουμε μάθει να κοροϊδεύουμε τους συναδέλφους μας.

Η προσπάθεια της Ε.Σ.Κ.Ο. θα είναι να βοηθήσει κατά πρώτον τους ΝΕΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ να βρουν εργασία είτε στα γραφεία μας είτε σε τρίτους με μια ταχύρυθμη εκπαίδευση την οποία δεν μπορεί να σας παρέχει κανένας γιατί δεν έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία επιστημονικής εργασίας.

Εμείς έχουμε τις γνώσεις και την δυναμική να πιέσουμε το Υπουργείο Οικονομικών και τις Εφορίες, να έχουμε σοβαρή Διοίκηση στα μεγάλα και μικρά νησιά μας τόσο στο Αιγαίο όσο και στο Ιόνιο πέλαγος. Είναι εγκληματικό σήμερα να πιέζεται ο επιχειρηματίας π.χ. ο Χιώτης να πηγαίνει τα βιβλία και στοιχεία της επιχείρησης του εντός δύο ημερών στο διπλανό νησί την Λέσβο για να ελεγχθεί κατά τον πιο ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ τρόπο. Το ίδιο γίνεται και στην Λήμνο, την Ικαρία, την Κω, την Ρόδο και άλλα νησιά. Από την μεριά του Ιονίου πελάγους τι να πούμε για την Ζάκυνθο και άλλα νησιά που για να ελεγχθούν πρέπει να μεταφερθούν τα βιβλία και τα στοιχεία τους στην Πάτρα.

Οι πιο μεγάλοι οικονομολόγοι θα μπορούν να μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους στους νεότερους με σεμινάρια και βεβαίως με την ίδρυση επιστημονικής ομάδας μέσα στο Ο.Ε.Ε..

Σήμερα υπάρχει ένα «κλαμπ» πολύ κλειστό από ΠΑΣΟΚΟΥΣ και ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ τους οποίους δεν ξέρει κανένας τι γνώσεις έχουν και ούτε έχουμε κάνει κανένα διάλογο μαζί τους οι οποίοι παρουσιάζονται ως φωστήρες του Ο.Ε.Ε.. Το μόνο προσόν τους είναι ότι είναι ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δ.. Ντροπή τους αυτά όλα θα κοπούν μια κι έξω.

Στο Ο.Ε.Ε. πρέπει να λειτουργεί επιστημονική ομάδα η οποία να βοηθά όλους τους συναδέλφους σε ενδικοφανείς προσφυγές όπως και σε προσφυγές Εμείς στην Π.Ε.Φ.Ε. έχουμε ομάδα η οποία κερδίζει σε μεγάλο ποσοστό τις δικαστικές προσφυγές σε όλους τους βαθμούς των Διοικητικών Δικαστηρίων.

Η προστασία των επιχειρήσεων για θέματα εργατικά – ασφαλιστικά πρέπει να είναι σε πρώτη προτεραιότητα μας στο Ο.Ε.Ε..

Είναι γεγονός ότι η καταστροφή της Οικονομίας μας είναι και οι τράπεζες οι οποίες αφενός μπλοκάρουν τους λογαριασμούς των επιχειρήσεων – ιδιωτών και αφετέρου διώχνουν το χρήμα στο εξωτερικό η δανείζουν μόνο τα κόμματα και τα Μ.Μ.Ε. αφειδώς με σκοπό να τα έχουν υποχείρια τους χωρίς να μιλάει το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, γιατί δεν έχει φωνή παρά μόνο υπακούει στα πολιτικά κόμματα.

Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η μόνη επιστημονική ομάδα η οποία μπορεί να παρέχει αυτές τις εγγυήσεις είναι η Ε.Σ.Κ.Ο. και καμία άλλη.

Πλαισιώστε την αμέσως, πάρτε μας τηλέφωνο να το συζητήσουμε και ελάτε την Κυριακή να τα πούμε από κοντά και να ακούσουμε τις θέσεις σας και τις απόψεις σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Σας περιμένουμε την Κυριακή το πρωί ή το απόγευμα να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιτυχία μας δηλαδή τη δική σας νίκη.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Μετά τιμής

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ                                                 

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΝΤΟΥΚΑΚΗΣΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης