Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ορέστης Σεϊμένης: «Ήλθε η ώρα να μπούνε όλα στην θέση τους»

Αθήνα, 7-12-2016
 
Η Κυριακή 11/12/2016 έρχεται. Οι Οικονομολόγοι όλης της Αττικής θα ψηφίσουν στο ΖΑΠΠΕΙΟ για να εκλέξουν την Νέα Διοίκηση στο Οικονομικό Επιμελητήριο. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που οι ίδιοι οικονομολόγοι εξέλεξαν την Διοίκηση του Επιμελητηρίου για την τριετία 2013-2016.

Ήταν για άλλη μια φορά η διοίκηση ενός κόμματος.

Στην τριετία 2013-2016 ζήσαμε κάτω από  υπερβολική οικονομική πίεση όλα τα προβλήματα που απογοήτευσαν τους Έλληνες . Ιδιαίτερα οι Έλληνες οικονομολόγοι και οι  Έλληνες φοροτεχνικοί έζησαν δύσκολες καταστάσεις με την ανεργία τους , με τις διαδικασίες στην εργασία  τους να αυξάνουν. Και οι Έλληνες φοροτεχνικοί φορτώθηκαν ένα μεγάλο μέρος των εργασιών των εφοριών και μάλιστα με την ανοχή της διοίκησης του Επιμελητηρίου η οποία αρκέστηκε στην απλή δημοσίευση ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ  και τίποτε άλλο .

Τρείς ημέρες πριν από τις εκλογές σκεπτόμαστε μήπως θα ψηφίσομε πάλι τα ίδια; Tην αδράνεια; Tην απραξία; To Επιμελητήριο που δεν αντιστέκεται σε όσα συμβαίνουν ;

Ήλθε η ώρα να μπούνε όλα στην θέση τους.

Εμείς στην ΕΣΚΟ έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας γιατί φωνάξαμε και διεκδικήσαμε και πετύχαμε πολλά για το καλό των οικονομολόγων και των δημοσίων υπαλλήλων.

Και θα το πράττομε και στο μέλλον σε συνεργασία μαζί σας.
 
ΟΡΕΣΤΗΣ ΣΕΪΜΕΝΗΣΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης