Επιστολή Σ.Ο.Λ.-Ν.Θ. προς τους συναδέλφους οικονομολόγους-λογιστές για τις εκλογές στο Ο.Ε.Ε.

Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

6 Δεκέμβριος 2016
Taxheaven.gr


 
Διευθ. Δωδεκανήσου 7
τηλ. 2310-513875
fax 2310-534463
email [email protected]

ΠΡΟΣ
ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ-ΛΟΓΙΣΤΕΣ

Συνάδελφοι,

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 γίνονται εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης στο Ο.Ε.Ε. Είναι η κορυφαία στιγμή εκλογής των οργάνων τα οποία θα διαμορφώσουν την πορεία του Ο.Ε.Ε. τα επόμενα τρία χρόνια. Είναι η στιγμή που οι Οικονομολόγοι-Λογιστές,  έχουμε τη δυνατότητα να εκλέξουμε τη διοίκηση, η οποία θα ανατρέψει τα έως τώρα κακώς γενόμενα στον κλάδο μας, η οποία θα προασπίσει ουσιαστικά το επάγγελμα μας.

Οι Οικονομολόγοι - Λογιστές είμαστε η πλειοψηφία των μελών του Ο.Ε.Ε. με δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές. Έχουμε δηλαδή, τη δύναμη να αλλάξουμε την πορεία και να αναβαθμίσουμε τον θεσμικό μας φορέα.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα, το ποσοστό αποχής αγγίζει το 50% των μελών, που κάθε φορά είχαν δικαίωμα ψήφου. Οφείλουμε να βάλουμε ένα τέλος στην αποχή αυτή και να καταφέρουμε επιτέλους τη δυναμική εκπροσώπηση μας.

Ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους Συναδέλφους, σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου ώστε να έχουμε επιτέλους φωνή στα όργανα του Ο.Ε.Ε.

Σας καλούμε να ψηφίσετε Συναδέλφους Οικονομολόγους – Λογιστές, οποιουδήποτε συνδυασμού προτιμάτε.

Είναι επιβεβλημένη ανάγκη να συμμετέχουμε όλοι!

Θεσσαλονίκη, 5 Δεκεμβρίου 2016


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                           
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γενικός Γραμματέας                                   
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ