Αποτελέσματα live αναζήτησης

Video - Οι θέσεις της Α.ΚΙ.Ο.Ε. για τις εκλογές του Ο.Ε.Ε. 2016

Video - Οι θέσεις της Α.ΚΙ.Ο.Ε. για τις εκλογές του Ο.Ε.Ε. 2016
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
Ο κόμβος TAXHEAVEN λόγω των επικείμενων εκλογών του Ο.Ε.Ε. που θα διεξαχθούν στις 11 Δεκεμβρίου 2016, ήρθε σε επαφή με όλες τις παρατάξεις με σκοπό να ακουστούν οι απόψεις όλων, τηρώντας απαρέγκλιτα την προσήλωσή του στις αρχές της πολυφωνίας και του πλουραλισμού.

Για το λόγο αυτό ζήτησε είτε να προσέλθουν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων στα γραφεία της εταιρείας ώστε να μαγνητοσκοπηθούν οι τοποθετήσεις τους ή σε όποιες περιπτώσεις αυτό δεν ήταν εφικτό να αποσταλούν έτοιμα τα σχετικά βίντεο, ώστε στη συνέχεια να αναρτηθούν στον κόμβο.

Τα βίντεο αναρτώνται σταδιακά μετά την ετοιμασία τους και μπορούν να έχουν πρόσβαση σ΄ αυτά όλοι οι συνάδελφοι προκειμένου να ενημερωθούν για τις θέσεις των διαφόρων παρατάξεων.

Να σημειώσουμε ότι, οι συνάδελφοι δύνανται να παρακολουθούν μέσω της ειδικής ενότητας που έχει αναρτηθεί στην κεντρική σελίδα του κόμβου, όλα τα βίντεο, τις γραπτές ανακοινώσεις, αλλά και όσα αφορούν στη διεξαγωγή των εκλογών.
Video:
Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης