Αποτελέσματα live αναζήτησης

SAP: Παρουσίασε τη νέα γενιά της CRM λύσης της

22 Ιανουάριου 2008
  • Την ευελιξία των Web 2.0 εφαρμογών επιδιώκει να προσφέρει η SAP στη νέα γενιά της λύσης της για τη διαχείριση των πελατειακών σχέσεων (CRM). Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, το νέο SAP CRM είναι σχεδιασμένο να είναι απλό στη χρήση και προσφέρει ευέλικτη πολυκαναλική εξυπηρέτηση πελατών, συνδυάζοντας και τεχνολογίες επικοινωνιών, λύσεις επιχειρηματικής ευφυϊας,..
SAP: Παρουσίασε τη νέα γενιά της CRM λύσης της


Την ευελιξία των Web 2.0 εφαρμογών επιδιώκει να προσφέρει η SAP στη νέα γενιά της λύσης της για τη διαχείριση των πελατειακών σχέσεων (CRM). Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, το νέο SAP CRM είναι σχεδιασμένο να είναι απλό στη χρήση και προσφέρει ευέλικτη πολυκαναλική εξυπηρέτηση πελατών, συνδυάζοντας και τεχνολογίες επικοινωνιών, λύσεις επιχειρηματικής ευφυϊας, ενώ υπάρχει σημαντική βελτίωση στον τομέα της διαχείρισης της εμπορικής προώθησης και της διαχείρισης των κεφαλαίων για μάρκετινγκ. Η νέα έκδοση του SAP CRM είναι διαθέσιμη από τον περασμένο Δεκέμβριο και ήδη έχει εγκατασταθεί και χρησιμοποιείται από αρκετούς μεγάλους πελάτες της εταιρείας.

Πηγή Ημερησία


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης