Επιστολή του Προέδρου της Ε.Φ.Ε.Ε.Α., Δημήτρη Τσαμόπουλου | Taxheaven

Αποτελέσματα live αναζήτησης

Επιστολή του Προέδρου της Ε.Φ.Ε.Ε.Α., Δημήτρη Τσαμόπουλου

Στα πλαίσια των εκλογών του Οικονομικού Επιμελητηρίου για άλλη μια φορά βρέθηκε στο επίκεντρο των ψευδών και κακόβουλων δημοσιευμάτων η Ε.Φ.Ε.Ε.Α.
Φαίνεται ότι ενοχλούμε κάποιους με το συνεχή και επιτυχημένο αγώνα μας προς όφελος όλων των συναδέλφων.
Τα κακόβουλα δημοσιεύματα ήταν η απάντηση στη πρόταση που κάναμε για κοινή κάθοδο στις εκλογές όλων των ασκούντων το επάγγελμα, πέρα από κομματικές και άλλου είδους εξαρτήσεις.
 
Όταν σε κατηγορούν επειδή υπερασπίζεσαι τον κλάδο, θεωρώ ότι είναι υπέρτατη αναγνώριση για τη θέση που σε ψήφισαν τα μέλη σου να κατέχεις.

Όταν κατηγορείται η πλειοψηφία του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. από κομματικό συνδυασμό για αντικαταστατική και παράνομη απόφαση, γιατί αποφάσισε να υποστηρίξει την παράταξη, στο ΟΕΕ, που γεννήθηκε μέσα από τα σπλάχνα μας, είναι μια ιδιαίτερη τιμή για εμάς που παλεύουμε από την πρώτη γραμμή για το επάγγελμα του Λογιστή Φοροτεχνικού.

Όταν στις επερχόμενες εκλογές του φορέα που διαφεντεύει το επάγγελμά μας δεν υποκύπτουμε στα καλέσματα κανενός κομματικού μηχανισμού αλλά με γνώμονα το μέλλον των παιδιών μας κοιτάμε μπροστά με κύριο μέλημα να τοποθετήσουμε το Λ/Φ στη θέση που του αρμόζει στην Ελληνική κοινωνία, κατηγορούμαστε για παράνομη απόφαση. Ο καθένας ας κάνει την αυτοκριτική του.
 
Νοιώθω ιδιαίτερα περήφανος για την αναφορά που γίνεται στη πλειοψηφία του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Α., της οποίας έχω τη τιμή να ηγούμαι, για την ανεξάρτητη και υπεύθυνη στάση της σχετικά με τα δρώμενα στο επάγγελμα μας.   

 
Σας ευχαριστώ για τη τιμή

Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Ε.Α.
Δημήτρης Τσαμόπουλος

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκηςPrint word

printer word version

Add to library

click this to add to library

Clippy Clip

clip this

Email

email this to someone