Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κάλεσμα της Πανεπιστημονικής στους οικονομολόγους για τις εκλογές του Ο.Ε.Ε.

Κάλεσμα της Πανεπιστημονικής στους οικονομολόγους για τις εκλογές του Ο.Ε.Ε.
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςhttp://www.dpk-o.gr/

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΕΕ

Στις 11 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Περιφερειακών Διοικήσεων και Αντιπροσώπων για τη ΣτΑ, στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας-Ο.Ε.Ε.
 
Στο Ο.Ε.Ε. συμμετέχουν οι οικονομολόγοι, πτυχιούχοι ΑΕΙ.
 
Για τις εκλογές ισχύουν οι παρακάτω προθεσμίες:
 
-Μέχρι 5/11/2016:
α. εξόφληση συνδρομών.
β. εγγραφές νέων μελών
γ. δήλωση αλλαγής διεύθυνσης κατοικίας.
Για να μπορούν να ψηφίσουν και να θέσουν υποψηφιότητα τα μέλη του ΟΕΕ, θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους ή να έχουν εγγραφεί μέχρι τις 5/11/2016
Στο Ο.Ε.Ε. δικαιούνται να γραφτούν όλοι οι πτυχιούχοι των ελληνικών ανώτατων οικονομικών σχολών.
Για την εγγραφή στο Ο.Ε.Ε. είναι απαραίτητα:

-Αίτηση Εγγραφής. Η Αίτηση είναι προτυπωμένο έντυπο, που χορηγείται από την Υπηρεσία του Ο.Ε.Ε. Στην αίτηση δηλώνονται από τον ενδιαφερόμενο στοιχεία ταυτότητας, στοιχεία επαγγελματικά, σπουδών κλπ.
-Τίτλοι Σπουδών. Οι τίτλοι σπουδών αφορούν το βασικό οικονομικό πτυχίο του υποψήφιου, επικυρωμένο αντίγραφο του οποίου πρέπει να συνυποβάλλεται μαζί με την αίτηση εγγραφής. Το πτυχίο αυτό, εάν δεν χορηγήθηκε από Ελληνικό Πανεπιστήμιο πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από την σχετική ισοτιμία με τα ελληνικά πανεπιστήμια, η οποία χορηγείται από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. (ΔΟΑΤΑΠ).
-Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας.
-Δικαίωμα Εγγραφής και συνδρομή τρέχοντος έτους. Τα υποψήφια μέλη του Ο.Ε.Ε. καταβάλλουν κατά την εγγραφή τους το ποσό του 1,50 ΕΥΡΩ εφάπαξ, ως δικαίωμα εγγραφής καθώς επίσης και την συνδρομή του τρέχοντος έτους.

Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων/Δ.Π.Κ.-Ο) - Tο ψηφοδέλτιο που συμμετέχουν, στηρίζουν πρωτοπόροι αγωνιστές και οι δυνάμεις του ΚΚΕ -καλεί τους μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους οικονομολόγους, ιδιαίτερα τους άνεργους και νέους, όλους αυτούς που συσπειρώνονται στην ταξική αγωνιστική κατεύθυνση στο εργατικό κίνημα να συμμετέχουν στις εκλογές ενισχύοντας την ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ-ΔΠΚ-Ο.


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης