Αποτελέσματα live αναζήτησης

Oι ημερομηνίες υποβολής στο Ε1

8 Ιανουάριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Aπό τις 3 Μαρτίου θα αρχίζουν να εκπνέουν οι προθεσμίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων των φυσικών προσώπων για το 2008 και θα διαρκέσουν έως και τις 2 Ιουνίου.
Aπό τις 3 Μαρτίου θα αρχίζουν να εκπνέουν οι προθεσμίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων των φυσικών προσώπων για το 2008 και θα διαρκέσουν έως και τις 2 Ιουνίου.

Αναλυτικότερα, η υποβολή των δηλώσεων θα διαρκέσει από 3 έως 18 Μαρτίου, αναλόγως λήγοντος ψηφίου ΑΦΜ, προκειμένου για ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες με βιβλία α ή β κατηγορίας, για εισοδηματίες και για φορολογούμενους χωρίς εισοδήματα που βαρύνονται με τεκμήρια.

Για γεωργικά εισοδήματα οι προθεσμίες θα διαρκέσουν από 1 έως 15 Απριλίου, για ατομικές εμπορικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες με βιβλία Γ΄ κατηγορίας από 16 Απριλίου έως 5 Μαΐου, για φορολογούμενους με εισοδήματα από συμμετοχή σε εταιρία (Ο.Ε., Ε.Ε.) ασφαλιστές, συγγραφείς, εφημεριδοπώλες και μέλη δ.σ. Α.Ε. από 2 έως 16 Μαΐου, ενώ μισθωτοί, συνταξιούχοι, ναυτιλλόμενοι και κάτοικοι εξωτερικού για εισοδήματα που απέκτησαν στην Ελλάδα θα υποβάλουν τις δηλώσεις τους από 5 Μαΐου έως 2 Ιουνίου.

Σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμες από τον κόμβο, αναλυτικά  όλες οι προθεσμίες για την υποβολή των δηλώσεων μέσω  Δ.Ο.Υ. αλλά και με την ηλεκτρονική μέθοδο.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης