Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ε.Σ.Κ.Ο.: Ανακοίνωση σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Ε.Σ.Κ.Ο.: Ανακοίνωση σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΕ.Σ.Κ.Ο.
Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων Λογιστών Φοροτεχνών


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η Ε.Σ.Κ.Ο. είναι εδώ και κυρίως είναι δίπλα στους Συναδέλφους, ήταν και είναι ο μπροστάρης σε όλες τις κινητοποιήσεις του κλάδου. Ήταν πρωτοπόρος το 2014 όταν ξεσήκωσε τους συναδέλφους στην πορεία στο Σύνταγμα και ήταν αυτή που κατέθεσε το πρώτο υπόμνημα στον Υπουργό για την μείωση των προστίμων. Ήταν η παράταξη που στάθηκε δίπλα στο Οικονομικό Επιμελητήριο στις καταλήψεις των Εφοριών για το Ασφαλιστικό…. για την επιβίωση του κλάδου μας.

Ζητούμε ξανά την στήριξή σας για να αποκτήσουμε φωνή μέσα στο Ο.Ε.Ε. ώστε να εισακουστεί η φωνή του κλάδου μας και να επιβιώσει το επάγγελμά μας.

Έτσι, με την προκήρυξη των επερχόμενων εκλογών του Οικονομικού Επιμελητηρίου στις 11 Δεκεμβρίου 2016 ζητάμε να σταθείτε δίπλα μας, και για να υπάρχει δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι πρέπει μέχρι 5 Νοεμβρίου 2016 να εξοφλήσουμε τις οφειλές-συνδρομές του Ο.Ε.Ε.

Είμαστε ενωμένοι και είμαστε όλοι μαζί.


Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Κ.Ο.

   
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  
ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ         

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΖΙΡΙΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης