Αποτελέσματα live αναζήτησης

Στη SingularLogic η Demstar Business Αpplication

2 Ιανουάριου 2008
  • Ολοκληρώθηκε στις 28 Δεκεμβρίου η εξαγορά από τη SingularLogic του 70% του μετοχικού κεφαλαίου της κυπριακής εταιρείας «Demstar Business Αpplication» έναντι τιμήματος 357.670 ευρώ. Η «Demstar Business Αpplication» δραστηριοποιείται στην Κύπρο και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού σε μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Η εν λόγω εξαγορά αναμένεται ότι θα προσφέρει θετικά στα αποτελέσματα του Ομίλου SingularLogic ενισχύοντας την παρουσία του στον χώρο των ολοκληρωμένων λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού στην Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Στη SingularLogic η Demstar Business Αpplication


Ολοκληρώθηκε στις 28 Δεκεμβρίου η εξαγορά από τη SingularLogic του 70% του μετοχικού κεφαλαίου της κυπριακής εταιρείας «Demstar Business Αpplication» έναντι τιμήματος 357.670 ευρώ. Η «Demstar Business Αpplication» δραστηριοποιείται στην Κύπρο και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού σε μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Η εν λόγω εξαγορά αναμένεται ότι θα προσφέρει θετικά στα αποτελέσματα του Ομίλου SingularLogic ενισχύοντας την παρουσία του στον χώρο των ολοκληρωμένων λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού στην Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Πηγή Ημερησία


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης