Αποτελέσματα live αναζήτησης

Προμήθεια του σήματος τελών κυκλοφορίας - Υπενθύμιση λήξης προθεσμίας

21 Δεκέμβριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών υπενθυμίζει στους κατόχους οχημάτων να προσέλθουν έγκαιρα για τη προμήθεια του σήματος τελών κυκλοφορίας, για τη καλύτερη και συντομότερη εξυπηρέτησή τους.
Προμήθεια του σήματος τελών κυκλοφορίας

Αθήνα 21-12-2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών υπενθυμίζει στους κατόχους οχημάτων να προσέλθουν έγκαιρα για τη προμήθεια του σήματος τελών κυκλοφορίας, για τη καλύτερη και συντομότερη εξυπηρέτησή τους.

Η προθεσμία της προμήθειας των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας λήγει την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007. Η προμήθεια αυτών μπορεί να γίνει από τις Τράπεζες, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με βάση το ειδοποιητήριο που έχει αποσταλεί από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Οι κάτοχοι των οχημάτων που δεν έχουν λάβει ειδοποιητήριο για οποιονδήποτε λόγο ή το έχουν χάσει, θα πρέπει να προμηθευτούν έγκαιρα το ειδικό σήμα τελών κυκλοφορίας από οποιαδήποτε Δ.Ο.Υ., με την επίδειξη της άδειας κυκλοφορίας του οχήματός τους ή φωτοαντίγραφο αυτής.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης