Αποτελέσματα live αναζήτησης

Επιστολή Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για μεταφορά ημερομηνίας έναρξης ασφαλούς πρωτοκόλλου επικοινωνίας TLS 1.2

29 Σεπτέμβριος 2016
Επιστολή Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για μεταφορά ημερομηνίας έναρξης ασφαλούς πρωτοκόλλου επικοινωνίας TLS 1.2
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΠρος

Τον Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Πέτρο Τριάρχη

Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2016
Αρ. Πρωτ. Εξερχομένου 067

ΘΕΜΑ: «Μεταφορά ημερομηνίας έναρξης ασφαλούς πρωτοκόλλου επικοινωνίας TLS 1.2»

Κύριε Γενικέ,

Μετά το δελτίο τύπου το οποίο εκδώσατε στις 21/9/2016 και αφορά την ενεργοποίηση του  ασφαλές πρωτοκόλλου επικοινωνίας TLS 1.2 από 3/10/2016 θέλουμε  να σας επισημάνουμε τα εξής:

Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο ασφαλείας σύμφωνα και με την επιστολή που μας εστάλη από την Ένωση Ελλήνων Χρηστών Internet, θα δημιουργήσει προβλήματα στη χρήση συγκεκριμένων browser καθώς και σε λειτουργικά προγράμματα (Windows XP, κλπ). Επειδή πολλοί συνάδελφοι Λογιστές Φοροτεχνικοί, βάσει του παραπάνω πρωτοκόλλου είναι υποχρεωμένοι να αναβαθμίσουν τους Η/Υ τους, που αυτό συνεπάγεται χρόνο και χρήμα και επειδή για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τα λογιστήρια έχουν πλήθος υποχρεώσεων (ΜΥΦ, ΕΡΓΑΝΗ, Ε9, κλπ.) θεωρούμε ότι είναι αναγκαία η παράταση της έναρξης χρήσης του πρωτοκόλλου TLS 1.2, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα όμως και την ανάγκη της υιοθέτησης του παραπάνω πρωτοκόλλου για την ασφάλεια των πληροφοριών.

Ενδεδειγμένη ημερομηνία θεωρούμε και προτείνουμε για την έναρξη της εφαρμογής του πρωτοκόλλου την 7η  Νοεμβρίου 2016.


Με εκτίμηση
 
Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.,

Ο Πρόεδρος
Καμπάνης Βασίλειος

Για το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Α.,

Ο Πρόεδρος
Τσαμόπουλος Δημήτριος

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης