Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός

21 Δεκέμβριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Υπέρ του προϋπολογισμού, ψήφισε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας (152 βουλευτές), ενώ καταψήφισαν οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΠΑΣΟΚ (πλην των εξόδων της Προεδρίας της Δημοκρατίας), του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑΟΣ (Συνολικά 148 βουλευτές). Δεν υπήρξαν απόντες.
Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός

Υπέρ του προϋπολογισμού, ψήφισε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας (152 βουλευτές), ενώ καταψήφισαν οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΠΑΣΟΚ (πλην των εξόδων της Προεδρίας της Δημοκρατίας), του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑΟΣ (Συνολικά 148 βουλευτές). Δεν υπήρξαν απόντες.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Βουλής, για τη συζήτηση του προϋπολογισμού συμπληρώθηκαν 50 ώρες συνεδριάσεων, ενώ έλαβαν το λόγο 190 βουλευτές - κάτι που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχής.

Κ. Καραμανλής

Την αποφασιστικότητά του να συνεχιστούν οι αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα διατράνωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. "Επιλέξαμε το δρόμο της δράσης, της ευθύνης και του αποτελέσματος. Αυτό το δρόμο είμαι αποφασισμένος να τον υπερασπιστώ και να τον συνεχίσω. Οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται θα γίνουν" τόνισε ο κ. Καραμανλής και συνέχισε: "Είναι η μόνη στρατηγική που δίνει λύσεις σε παθογένειες που κρατούσαν τη χώρα στάσιμη, αδύναμη και καθηλωμένη, είναι η μόνη επιλογή πολιτικής και κοινωνικής ευθύνης και δεν τη διαπραγματεύομαι".

Όπως είπε ο κ. Καραμανλής η λαϊκή εντολή της 16 Σεπτεμβρίου αποτελεί δέσμευση των πολιτών για επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων: "Η εντολή των πολιτών είναι δέσμευση και είμαι αποφασισμένος να την τηρήσω απαρέγκλιτα".

Πηγή Κέρδος


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης