Αποτελέσματα live αναζήτησης

Οι επιστροφές φόρου στο Taxis. Ίσως και σήμερα το άνοιγμα της εφαρμογής για τις τροποποιητικές δηλώσεις Ε9

29 Σεπτέμβριος 2016

Διευκρινίσεις σχετικά με διάφορα θέματα της Γ.Γ.Δ.Ε. έδωσε η Διευθύντρια Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κα Σοφία Σεχπερίδου στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του Ant1. Η κυρία Σεχπερίδου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζήτημα των συμψηφισμών φόρου εισοδήματος με ΕΝ.Φ.Ι.Α., καθώς και των επιστροφών από τις Δ.Ο.Υ. Ανέφερε ότι, σε δύο περίπου μήνες θα υπάρχει η δυνατότητα να βλέπει ο κάθε φορολογούμενος και το ποσό της επιστροφής του στο σύστημα του taxis, ενώ σε επόμενο στάδιο θα δοθεί η δυνατότητα να κάνει ηλεκτρονικά ο φορολογούμενος τους συμψηφισμούς που επιθυμεί (για ποσά που οφείλει με ποσά που δικαιούται να λάβει).  Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, καθώς και για τις δυνατότητες που έχουν οι φορολογούμενοι για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, όπως επίσης και για το ζήτημα των κατασχέσεων και τον ακατάσχετο λογαριασμό. 

Σχετικά με τη δυνατότητα υποβολής των τροποποιητικών δηλώσεων Ε9, ανέφερε ότι η εφαρμογή θα τεθεί σε λειτουργία μάλλον σήμερα ή τις επόμενες ημέρες.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όλα τα θέματα που αναφέρθηκαν:


Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης