Αποτελέσματα live αναζήτησης

ETAA - Παράταση προθεσμίας καταβολής ασφλιστικών εισφορών έτους 2015 μέχρι 30/11/2016

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.dsa.gr

27-09-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Παράταση προθεσμίας καταβολής ασφαλιστικών εισφορών»


Ο Πρόεδρος της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, Βασίλης Αλεξανδρής, κατά την χθεσινή κοινή συνεδρίαση των αρμοδίων Επιτροπών της Βουλής για το Νομοσχέδιο με θέμα «Επείγουσες ρυθμίσεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων» υπέβαλε, εκ νέου, προς τον Υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αναστάσιο Πετρόπουλο, το αίτημα του δικηγορικού σώματος για παράταση της προθεσμίας καταβολής των οφειλομένων ασφαλιστικών εισφορών μέχρι την 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, μετά και την διαφωνία που εξέφρασε ο Κυβερνητικός Επίτροπος επί της σχετικής απόφασης του ΔΣ του ΕΤΑΑ της 21.9.2016.

Ο Υφυπουργός απάντησε ως εξής: «Έχω υπογράψει ήδη και έχω επιλύσει την διαφορά για το θέμα της παράτασης των εισφορών στους δικηγόρους -θα σας έλθει άμεσα κ. Πρόεδρε- και επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους δικηγόρους, οι οποίοι λόγω της παρατεταμένης αποχής έχουν βρεθεί σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και είναι αδύνατο να ανταποκριθούν» (απόσπασμα από τα Πρακτικά της συνεδρίασης κατ’ άρθρο 40 παρ. 1 ΚτΒ, που δημοσιεύθηκαν σήμερα).

Για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του θέματος θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης