Αποτελέσματα live αναζήτησης

Epsilon Net: Αίτηση εισαγωγής στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ

20 Δεκέμβριου 2007
  • Στην αφετηρία για εισαγωγή στη νέα Εναλλακτική Αγορά (Ε.Ν.Α.) του Χ.Α. μπαίνει και η πρώτη εταιρία από τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς χθες κατέθεσε αίτηση εισαγωγής η εταιρεία πληροφορικής-παραγωγής λογισμικού Epsilon Net με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Epsilon Net: Αίτηση εισαγωγής στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ

Στην αφετηρία για εισαγωγή στη νέα Εναλλακτική Αγορά (Ε.Ν.Α.) του Χ.Α. μπαίνει και η πρώτη εταιρία από τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς χθες κατέθεσε αίτηση εισαγωγής η εταιρεία πληροφορικής-παραγωγής λογισμικού Epsilon Net με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Η Epsilon Net με ανάδοχο την Τράπεζα Κύπρου θα πραγματοποιήσει σύμφωνα με πληροφορίες αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου διαθέτοντας ένα ποσοστό 10% των μετοχών της στο επενδυτικό κοινό.

Η εταιρία προσδοκά να αντλήσει περίπου 2 εκατ. Ευρώ, προκειμένου να υλοποιήσει ένα επιχειρησιακό σχέδιο εστιασμένο στην ανάπτυξη των υφιστάμενων δραστηριοτήτων της, αλλά και στην εισαγωγή νέων υπηρεσιών-προϊόντων.

Πηγή Ημερησία


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης