Αποτελέσματα live αναζήτησης

Π.Ο.Φ.Ε.Ε.: Απάντηση Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. σχετικά με καταβολή τρέχουσων εισφορών με τον νέο κωδ. πληρωμής

26 Σεπτέμβριος 2016
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.: Απάντηση Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. σχετικά με καταβολή τρέχουσων εισφορών με τον νέο κωδ. πληρωμής
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΔευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από το Δ.Τ. και την  ενημέρωση που είχαμε από  τον Πρόεδρο της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. κ. Τσαμόπουλο Δημήτρη στις 23/9/2016 και κατόπιν ενεργειών  της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. σχετικά  με  τις πληρωμές για το ΙΚΑ που γίνονται το Σεπτέμβριο με τον νέο κωδικό πληρωμής και αφορούν την περίοδο του Αυγούστου, σας ενημερώνουμε για την απάντηση της Διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ προς την Ε.Φ.Ε.Ε.Α.  στις 26/9/2016 που είναι η εξής:

“Σε συνέχεια του από 23/09/2016 Δελτίο Τύπου, σας ενημερώνουμε ότι η καταβολή τρεχουσών εισφορών μέσω Πιστωτικών Ιδρυμάτων με χρήση Ταυτότητας Πληρωμής Τρεχουσών Εισφορών (Τ.Π.Τ.Ε.) εμφανίζεται στην καρτέλα του εργοδότη στο λογισμικό του ΟΠΣ/ΙΚΑ-ΕΤΑΜ με μισθολογική περίοδο το μήνα καταβολής των εισφορών, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη διαχείριση ελέγχου του εργοδότη, ως προς τη χρέωση – πίστωση και έκδοση ασφαλιστικής ενημερότητας.”

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης