Αποτελέσματα live αναζήτησης

Παραιτήθηκε ο Β. Μαγγίνας

15 Δεκέμβριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Δεκτή έγινε η παραίτηση για «λόγους ευθιξίας» του υπουργού Απασχόλησης Βασίλη Μαγγίνα μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων που έφεραν τον κ. Μαγγίνα να έχει στήσει το εξοχικό του στο Κορωπί με άδεια για καντίνα. Νέα υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας είναι η κ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά.
Παραιτήθηκε ο Β. Μαγγίνας
 

Δεκτή έγινε η παραίτηση για «λόγους ευθιξίας» του υπουργού Απασχόλησης Βασίλη Μαγγίνα μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων που έφεραν τον κ. Μαγγίνα να έχει στήσει το εξοχικό του στο Κορωπί με άδεια για καντίνα. Νέα υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας είναι η κ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά.

 Ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Υπουργός Απασχόλησης κ. Βασίλης Μαγγίνας υπέβαλε, σήμερα το πρωί, για λόγους ευθιξίας την παραίτησή του. Ο Πρωθυπουργός την έκανε αποδεκτή και ευχαρίστησε τον κ. Μαγγίνα για την σημαντική προσφορά του στο θέμα της Ασφαλιστικής Μεταρρύθμισης. Ο Πρωθυπουργός ανέθεσε καθήκοντα Υπουργού Απασχόλησης στην κα Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

Σταθερή και αμετάβλητη θέση της Κυβέρνησης είναι να συνεχιστεί η Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση χωρίς εκπτώσεις, με σταθερό γνώμονα το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος
 

Η ορκωμοσία της νέας Υπουργού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 12:00 το πρωί ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας».


Νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από τις Βρυξέλλες τόνισε ότι η εξυγίανση του Ασφαλιστικού αποτελεί μονόδρομο για τη χώρα και επανέλαβε ότι "δεν θα θιγούν τα γενικά όρια ηλικίας, δεν θα αυξηθούν οι εισφορές και δεν θα μειωθούν οι συντάξεις". Ο κ. Καραμανλής μίλησε για λογική και ήπια παρέμβαση και σημείωσε ότι θα αρθούν παθογένειες, αδικίες και στρεβλώσεις του παρελθόντος. "Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο, αλλά και αποφασισμένοι να προχωρήσουμε", τόνισε ο κ. Καραμανλής, και επιτέθηκε σε όσους δεν συμμετέχουν, σημειώνοντας ότι η άρνηση του διαλόγου, η αντίδραση στη μεταρρύθμιση διαιωνίζει το πρόβλημα και είναι αντιλαϊκή και άδικη για τους πολλούς.
 
Capital


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης