Αποτελέσματα live αναζήτησης

Γ. Χριστόπουλος: «Με πολύ προσοχή δίνονται οι εντολές για τα λουκέτα στις επιχειρήσεις - Δεν επρόκειτο για απλές παραβάσεις»

12 Αύγουστος 2016

Για τα λουκέτα στις επιχειρήσεις και τη φοροδιαφυγή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γ. Χριστόπουλος, ο οποίος ήταν καλεσμένος την περασμένη Κυριακή στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Καλημέρα".


Δεν είναι εύκολο να κλείνεις επιχειρήσεις αλλά μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, η οποία είναι μείζον θέμα για την κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο ανέφερε και συνέχισε λέγοντας ότι σωστά ο Αναπλ. Υπ. Οικ. Τρύφωνας Αλεξιάδης λέει ότι εάν είχαμε το 1/3 του χαμένου Φ.Π.Α. δεν θα χρειαζόμασταν τον ΕΝ.Φ.Ι.Α.
"Για το Φ.Π.Α., στα 100 ευρώ εισπράττουμε τα 70 και τα 30 τα χάνουμε και σύμφωνα με την ΤτΕ πρόκειται για ένα ποσό 4,5 με 6 δις το χρόνο στην απώλεια εσόδων" και ότι οι φορολογούμενοι πρέπει να ελέγχουν τις αποδείξεις που παραλαμβάνουν από τις επιχειρήσεις.

Δείτε το χαρακτηριστικό video:Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης