Αποτελέσματα live αναζήτησης

Τρ. Αλεξιάδης: «Όχι σε άλλη παράταση των δηλώσεων»

Τρ. Αλεξιάδης: «Όχι σε άλλη παράταση των δηλώσεων»
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


Προσπάθειες για να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση των δηλώσεων εντός του Ιουλίου και η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ να πληρωθεί τον Αύγουστο καταβάλει το οικονομικό επιτελείο, σύμφωνα με τα όσα ειπε ο Τρ. Αλεξιάδης στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο".

"Από ό,τι φαίνεται προλαβαίνουμε να τελειώσουμε τις δηλώσεις μέσα στον Ιούλιο, άρα μπορούμε να κάνουμε εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ μέσα στον Ιούλιο. Η πρώτη δόση να είναι Αύγουστο, άρα να έχουμε 5 δόσεις μέχρι το τέλος του χρόνου. Πέντε δόσεις όπως είχαμε και πέρυσι. Αν γίνει εκκαθάριση τον Αύγουστο θα πάμε για πρώτη δόση το Σεπτέμβριο και δόσεις μέχρι τέλος του χρόνου", είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης ότι η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ δεν μπορεί να γίνει για έναν έναν φορολογούμενο. Πρέπει να κλείσει το ένα σύστημα για να ξεκινήσει το άλλο.

Ο κ. Αλεξιάδης τόνισε πως δεν πρόκειται να δοθεί και δεύτερη παράταση για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων. Όσοι κάνουν την επιλογή να μην καταθέσουν εντός προθεσμίας, ας κάνουν την επιλογή αυτή και ας πληρώσουν το  πρόστιμο.Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης