Αποτελέσματα live αναζήτησης

Rebate και claw back ιατρών: Οι εκκαθαρίσεις του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. μπορούν να ληφθούν υπόψη για το φορολογικό έτος 2015 εφόσον εκδίδονται πριν την προθεσμία υποβολής της δήλωσης

13 Απρίλιου 2016

Κωνσταντίνος Δημ. Γραβιάς
Πτυχιούχος Οικον. Παν/μίου Πειραιά
Λογιστής - φοροτεχνικός
Μέλος της επιστημονικής ομάδας του TAXHEAVEN


Σύμφωνα με απάντηση που δόθηκε —έπειτα από ερώτημα συναδέλφου— από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου Οικονομικών έγινε δεκτό ότι, εφόσον οι εκκαθαρίσεις του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. εκδόθηκαν σε χρόνο πριν την προθεσμία υποβολής της φορολογίας εισοδήματος του φορολογικού έτους 2015 (σ.σ. 30.6.2016), μπορούν να ληφθούν υπόψη τα στοιχεία αυτά, έτσι ώστε να αφαιρεθούν από τα ακαθάριστα έσοδα του φορολογικού έτους 2015 τα ποσά rebate και claw back που αφορούν στο έτος αυτό.

Δείτε ολόκληρη την απάντηση στο φορολογικό αρχείο του κόμβου, προκειμένου να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη άποψη.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την αγαπητή συνάδελφο που μας έστειλε την εν λόγω απάντηση, για το ήθος και την έμπρακτη απόδειξη της επαγγελματικής αλληλεγγύης που την διακρίνει, αφού από την κίνησή της αυτή θα βοηθηθούν πολλοί συνάδελφοι σε όλη την Ελλάδα.Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης