Αποτελέσματα live αναζήτησης

Τρ. Αλεξιάδης: «Εξετάζουμε παράταση του φορολογικού πιστοποιητικού και για το 2016 - Το Φ.Π. συμβάλει στην αύξηση των φορολογικών εσόδων»

Μιλώντας στο πλαίσιο ημερίδας του ΣΕΒ για τη φορολογία, ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών δήλωσε μεταξύ άλλων  ότι εξετάζεται από το Υπ. Οικ. η παράταση για την χρήση του φορολογικού πιστοποιητικού το οποίο σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ΚΦΔ δεν ισχύει πλέον από 1.1.2016.

Ο κος Αλεξιάδης πρόσθεσε ότι το φορολογικό πιστοποιητικό συμβάλει στην αύξηση των φορολογικών εσόδων. «Ο υφιστάμενος φορολογικός μηχανισμός δεν έχει την δυνατότητα να καλύψει τα προβλήματα που καλύπτει το φορολογικό πιστοποιητικό.

Θέλουμε ο ελεγκτικός μηχανισμός να στραφεί αυτή την περίοδο σε άλλου είδους υποθέσεις και σε μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής οι οποίες παραγράφονται σε λίγο καιρό», πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός.

«Το φορολογικό πιστοποιητικό αντιμετωπίζει υπαρκτά προβλήματα βοηθάει στην αύξηση των δημοσίων εσόδων και με αυτό το κριτήριο θα εξετάσουμε τι θα γίνει με το φορολογικό πιστοποιητικό», κατέληξε ο κος Αλεξιάδης.Ακούστε το ηχητικόWant to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης