Αποτελέσματα live αναζήτησης

Τρ. Αλεξιάδης: «Σήμερα τελειώνει το σήριαλ με τις φορολογικές δηλώσεις και μαζί και η προπαγάνδα των τελευταίων μηνών»

Στην ομιλία του στην Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για ψήφιση του νομοσχεδίου "Προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας :α) στις διατάξεις της Οδηγίας 2013/50/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 22ας Οκτωβρίου 2013 και β) στο άρθρο 1 της Οδηγίας 2014/51/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και άλλες διατάξεις." ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κος Τρ. Αλεξιάδης ανέφερε για μια ακόμη φορά ότι παραποιήθηκαν οι δηλώσεις του οι οποίες έγιναν σε απάντηση επίκαιρης ερώτησης την περασμένη Παρασκευή. Ο αναπληρωτής υπουργός σημείωσε ότι αναφερόταν στη φορολογική ιστορία του τόπου, στο παρελθόν, αλλά ορισμένοι δημοσιογράφοι παραποίησαν τις δηλώσεις του.

Ο κος Τρ. Αλεξιάδης πρόσθεσε «Σήμερα με την ψήφιση της τροπολογίας τελειώνει το σήριαλ με τις φορολογικές δηλώσεις και μαζί και μια άλλη προπαγάνδα των τελευταίων μηνών η οποία έλεγε ότι θα έχουμε αναδρομική φοροκαταιγίδα για τα εισοδήματα του 2015, αύξηση της φορολογίας για τα ενοίκια το 2015, και διάφοροι βουλευτές τα παίρνουν αυτά από τα δελτία ειδήσεων και τα φέρνουν στη Βουλή.»
Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης