Αποτελέσματα live αναζήτησης

STOP από Αλογοσκούφη σε επιθετική εξαγορά ΟΤΕ

28 Σεπτέμβριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Σαφή προειδοποίηση σε ιδιαίτερα αυστηρή γλώσσα, ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να αφήσει τον ΟΤΕ να γίνει θύμα επιθετικών κινήσεων και κερδοσκοπικών παιχνιδιών, έστειλε χθες ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης.
 STOP από Αλογοσκούφη σε επιθετική εξαγορά ΟΤΕ

Σαφή προειδοποίηση σε ιδιαίτερα αυστηρή γλώσσα, ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να αφήσει τον ΟΤΕ να γίνει θύμα επιθετικών κινήσεων και κερδοσκοπικών παιχνιδιών, έστειλε χθες ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης.

Ο υπουργός δήλωσε ότι «όλους τους επενδυτές τούς σεβόμαστε και τους καλωσορίζουμε, αλλά αν υπάρξουν επιθετικές κινήσεις στον ΟΤΕ, αυτοί που τις υλοποιούν θα βρουν την κυβέρνηση απέναντί τους». Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι εάν δεν υπάρξει στρατηγικός εταίρος, το Δημόσιο θα διατηρήσει το «επάνω χέρι» τόσο στη στρατηγική, όσο και στην επιχειρηματική πορεία του Οργανισμού.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο υπουργός είπε, παράλληλα, ότι οι ΣΔΙΤ θα υποκαταστήσουν τα επόμενα χρόνια τις αποκρατικοποιήσεις, ότι η Ολυμπιακή «θα συνεχίσει να πετάει» και ότι αποκλείεται η απορρόφηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από κάποια ελληνική τράπεζα.

Η Marfin International Group ανακοίνωσε χθες ότι προτίθεται να έχει πλήρη συνεργασία με την κυβέρνηση και επιθυμεί μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ.

Πηγή Express


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης