Αποτελέσματα live αναζήτησης

Φορολογική κλίμακα με ανώτατο συντελεστή 50%

3 Φεβρουάριος 2016

Τα «κόκκινα» δάνεια βρίσκονται στο επίκεντρο της συνάντησης των εκπροσωπών των θεσμών με τους υπουργούς Οικονομικών και Οικονομίας, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Σταθάκη, που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Εν τω μεταξύ, κυβερνητική πηγή επιβεβαίωσε ότι το πρωί παραδόθηκαν στους εκπρόσωπους των δανειστών οι προτάσεις της κυβέρνησης με τις αλλαγές στην κλίμακα φορολογίας φυσικών προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιλαμβάνει προοδευτική κλίμακα με περισσότερα κλιμάκια από όσα ισχύουν σήμερα, με το ανώτερο κλιμάκιο να φορολογεί το εισόδημα με συντελεστή 50%.

Ο ίδιος αξιωματούχος αρνήθηκε να επιβεβαιώσει αν στις ελληνικές προτάσεις περιλαμβάνεται και η φορολόγηση των αγροτών.

Οι απαντήσεις των θεσμών αναμένονται να δοθούν σε νέα σύσκεψη, πιθανότατα αύριο Τετάρτη.

Άλλη κυβερνητική πηγή ανέφερε ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται να δώσει παράταση ενός μήνα στη μη πώληση «κόκκινων» στεγαστικών δανείων και δανείων μικρών επιχειρήσεων σε funds, ώστε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους πιστωτές.

Νωρίτερα το πρωί, οι πιστωτές συναντήθηκαν με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο με αντικείμενο τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επί τάπητος τέθηκε η πρόταση της ελληνικής πλευράς για αύξηση των εισφορών κατά 1,5%.

Πηγή: http://www.skai.gr


Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης