Αποτελέσματα live αναζήτησης

Παραιτήθηκε ο Ειδικός Γραμματέας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (Υπ.Ε.Ε.) κ. Ηλίας Αργυρός.

26 Σεπτέμβριου 2007
  • Ο Ειδικός Γραμματέας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (Υπ.Ε.Ε.) κ. Ηλίας Αργυρός υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του στον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργο Αλογοσκούφη. Ο Υπουργός έκανε αποδεκτή την παραίτηση και ευχαρίστησε τον κ. Αργυρό για το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει για τη δημιουργία και τη λειτουργία της Υπ.Ε.Ε.....
Παραιτήθηκε ο  Ειδικός Γραμματέας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (Υπ.Ε.Ε.) κ. Ηλίας Αργυρός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ειδικός Γραμματέας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (Υπ.Ε.Ε.) κ. Ηλίας Αργυρός υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του στον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργο Αλογοσκούφη. Ο Υπουργός έκανε αποδεκτή την παραίτηση και ευχαρίστησε τον κ. Αργυρό για το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει για τη δημιουργία και τη λειτουργία της Υπ.Ε.Ε. Ο κ. Αλογοσκούφης ζήτησε από τον κ. Αργυρό να παραμείνει ως Σύμβουλος στο ΥΠ.ΟΙ.Ο. για να συνεχίσει να συμβάλει, με τις γνώσεις και την πείρα του, στη βελτίωση του φορολογικού συστήματος και στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Ο νέος Ειδικός Γραμματέας της Υπ.Ε.Ε. θα ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών. Διευκρινίζεται ότι οι αρμοδιότητες της Υπ.Ε.Ε., όπως και των υπόλοιπων ελεγκτικών Υπηρεσιών του ΥΠ.ΟΙ.Ο., παραμένουν ως έχουν.

Πηγή Α.Π.Ε.

    Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης