Αποτελέσματα live αναζήτησης

«Μέτωπο» για το Ασφαλιστικό

26 Σεπτέμβριος 2007
  • «Μέτωπο» κατά της κυβέρνησης συγκροτούν συνδικάτα και αντιπολίτευση, με αφορμή τις κυοφορούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό. Τα σενάρια που ήρθαν στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τις προτάσεις της «επιτροπής σοφών» για τις μεταρρυθμίσεις που θα πρέπει να γίνουν στο ασφαλιστικό, έχουν πυροδοτήσει αντιδράσεις, ιδίως από το συνδικαλιστικό χώρο.
«Μέτωπο» για το Ασφαλιστικό

«Μέτωπο» κατά της κυβέρνησης συγκροτούν συνδικάτα και αντιπολίτευση, με αφορμή τις κυοφορούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό. Τα σενάρια που ήρθαν στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τις προτάσεις της «επιτροπής σοφών» για τις μεταρρυθμίσεις που θα πρέπει να γίνουν στο ασφαλιστικό, έχουν πυροδοτήσει αντιδράσεις, ιδίως από το συνδικαλιστικό χώρο. Οι ανησυχίες εστιάζονται στο ενδεχόμενο παρεμβάσεων σε θεμελιώδη ζητήματα όπως τα όρια ηλικίας και ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων.

Πηγή ΝΑυτεμπορική

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης