Αποτελέσματα live αναζήτησης

Συνάντηση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών με τον Αντιπρόεδρο της Marfin Investment Group (MIG)

25 Σεπτέμβριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης συναντήθηκε σήμερα με τον Αντιπρόεδρο της Marfin Investment Group (MIG) κ. Ανδρέα Βγενόπουλο και συζήτησαν θέματα αναφορικά με την παρούσα κατάσταση και τις επιχειρηματικές και στρατηγικές προοπτικές του ΟΤΕ. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η MIG κατέχει ποσοστό που υπερβαίνει το 10% του μετοχικού κεφαλαίου και είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του ΟΤΕ....
Συνάντηση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών με τον Αντιπρόεδρο της Marfin Investment Group (MIG)

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης συναντήθηκε σήμερα με τον Αντιπρόεδρο της Marfin Investment Group (MIG) κ. Ανδρέα Βγενόπουλο και συζήτησαν θέματα αναφορικά με την παρούσα κατάσταση και τις επιχειρηματικές και στρατηγικές προοπτικές του ΟΤΕ.

 Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η MIG κατέχει ποσοστό που υπερβαίνει το 10% του μετοχικού κεφαλαίου και είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του ΟΤΕ. Ο Υπουργός, με την ευκαιρία της συνάντησης, επανέλαβε την ήδη διακηρυγμένη θέση της Κυβέρνησης σχετικά με την αποκρατικοποίηση του ΟΤΕ. Ο κ. Βγενόπουλος, εκ μέρους της MIG, διαβεβαίωσε για την πρόθεση άριστης συνεργασίας με την Κυβέρνηση σχετικά με το μέλλον του ΟΤΕ. Εντός των επομένων ημερών θα υπάρξει εκτενέστερη δημόσια ανακοίνωση της MIG επί του θέματος.
 Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης